kizlar bebegim yataktan düştü nasıl düştüğünü göremedik annemdeydi benimde işim vardı dışarıdaydım , ağlayarak uyandığı için annem ara ara kapısını dinlemiş ses olmayınca uyuyor sanmış , birden ağlama sesine gitmiş ve maalesef yerde.. yanlarini yastikla kapatmis ama surunerek düsürmüs kendini annem benden pimpiriklidir cok üzülmüs hala arıyor soruyor pazar gunu düstü 3 gün gecti uzerinden doktora goturmedik cunku halinde hareketlerinde bir problem yoktu kusma yoktu … fakat bu sabah bi baktim kafasında şişlik var üst bölgede ufak bir şişlik sert yarin hemen doktora goturecegim ama başına gelen var mı yani bakıyorum burada postlara çok düşen bebek var veya çevremde çok düşen bebek var ama kafası şişen bebek pek duymadım o yüzden korkuyorum düşüp de kafası şişen bebek var mı ne yaptınız nasıl bir yol izlediniz herhangi bir sıkıntısı yok normal görünüşünde veya davranışlarında fakat uykuları kısaldı irkilerek kalkıyor agrisi mi var diye dusunuyorum cok korkuyorum normalde evde uyuduğunda gözümü bile ayırmıyorum kameradan takip ediyorum ama olacagi varmis cooook uzgunum 5 aylik bu arada