Rumiersn kibritci_kiz bende yemek konusunda evde olan malzelerle yemek uyduranlara özenirim ben olsam düşünmem hemen dışardan yerim
kucukprensannesi Tubasahra bak bende öyleydim küçükken ufak bi kaza atlatmıştık o bende korku kaldı. Eşimin gazıyla ehliyet aldım. İlk başta boş arazide gösterdi çok zevkli geldi. İşe giderken tek başıma kullacagım dedim eşim bikaç sefer yanımda geldi. Dedim gelme inadına geldi. Bende inat yaptım öğrendim parknetmeyi güzel kullanmayı videolar izledim. Park etme oyunları oynadım öğrendim. 2 3 senedir kullanıyorum.
Tubasahra kucukprensannesi Maşallah çok sevindim sizin adinıza.Herkes öyle diyor cesaretsiz olanlar daha güzel kullanıyor daha kolay ehliyet alabiliyor diye de.Keşke ben de kirabilsem.Arabaya binmeye çok korkmaya basladim.Yenicem derken artıyor çünkü çogunluğu düzgün kullanmiyor.Kaç defa önümüze çıktılar sans eseri kurtulduk diyebilirim.
sezer2022 Rumiersn para sıkıntımız çok yok ama hep, etiketine dahi bakmadan alışveriş yapanlara özenmişimdir 🙈
mylittlebabbym Yiyip yiyip kilo almayanlar. Yerini yadırgamadan hemen uykuya dalanlar. Çocuğu uykuyu seven anneler. Kalabalık arkadaş ortamı olanlar.
LavininAnnesii Rumiersn Kafasını yastığa koyar koymaz uyuyan insanlara Yiyip yiyip kilo almayanlara Yakın arkadaşları yanında olanlara
Darlingmom domatesguzeli bu benim kocam valla Adnan gözünü kapatiyo uyuyo benim uyumam için 2 saat geçmesi lazım:)
domatesguzeli Darlingmom bence hepimizin kocası aynı 😂 sabah davul zurnayla uyandırsan uyanmazlar bide
beyzzsenturkk_ Rumiersn eşimle tek özendiğimiz şey arabalarıyla hafta sonu bi yere kaçan çiftlerdir cunku arabamız yok 🥲
Tatlican Rumiersn Ya bir yetnek degil iste .mesela ata biniyor,araba kullaniyor,calisiyor,yuzme biliyor,yemek yapiyor,boyama yapiyor,yani yapiyorda yapıyor 😄😄
bsr426_ Rumiersn güzel ne varsa özeniyorum ilişki eşya ne olursa ama bu tabii kıskançlık anlamında değil yani bende de olsun istiyorum bilmiyorum bence biraz paranoyakca ama yine de engel olamıyorum
Rumiersn domatesguzeli geceler öyle ama şimdi bebeğim uyudu mesela uyuyayım bende dedim ben uyuyana kadar uyandı 😂