Rumiersn Bazen takip ettiğim kişiler paylaşıyo storide arkadaşlarıyla kahvaltılara gidiyolar oturup güzel vakit geçiriyolar bence çok isterdim yakın bir arkadaşım olsun ama malesef yok kız kardeşim olsun çok isterdim o da yok
Bibebek_ Rumiersn gece çocukları deliksiz uyuyan annelere çok özeniyorum ya başka da özenmem insanlara 😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Kafasına hiçbir şeyi takmayan kişilere çok özeniyorum keşke bende öyle olabilseydim 😒
happymomk Beyninizikullanmakucretsizdir cidden ya. Zaten öyleleri yaşıyor hayatı Biz anca o neden olmuş bu neden böyle yaptı diye düşünüp duralım 😕
oglumubeklerken Beyninizikullanmakucretsizdir bende rahat davranan insanlara çok özeniyorum. Mesela rahat anneler var, eleştiri anlamında değil yanlış anlaşılmak istemiyorum. Uykusu gelince yatar uyur, karnı acıkınca yer kafasında asla olamıyorum ve bu durum beni bazen yoruyor. Dediğiniz gibi kafasına hiç birsey takmayan insanlardan da olmak isterdim ben çok takıyorum herşeyi
Darlingmom domatesguzeli bu benim kocam valla Adnan gözünü kapatiyo uyuyo benim uyumam için 2 saat geçmesi lazım:)
Beyninizikullanmakucretsizdir happymomk dışardan gamsız hiçbir şeyi takmayan biri gibi görüyorlar ama asla öyle değilim. En ufak saçma sapan şeyi bile takıyorum 🥴 ondan sonra oradan buradan hastalıklar çıkıyor 😒
Tatlican Rumiersn Ya bir yetnek degil iste .mesela ata biniyor,araba kullaniyor,calisiyor,yuzme biliyor,yemek yapiyor,boyama yapiyor,yani yapiyorda yapıyor 😄😄
Beyninizikullanmakucretsizdir Rumiersn valla o kadar stres yapıyorum ki vücudumda mantarlar çıkıyor. Birçok ilaç kullandım geçmedi. Stres yapmadığım zamanlarda yok ama birşeye üzüldüm mü birkaç gün sonra tekrarlıyor
Tubasahra Rumiersn Araba kullanan kadınlara cok özeniyorum.Keske korkumu yenip ben de ehliyet alabilseM..
kucukprensannesi Tubasahra bak bende öyleydim küçükken ufak bi kaza atlatmıştık o bende korku kaldı. Eşimin gazıyla ehliyet aldım. İlk başta boş arazide gösterdi çok zevkli geldi. İşe giderken tek başıma kullacagım dedim eşim bikaç sefer yanımda geldi. Dedim gelme inadına geldi. Bende inat yaptım öğrendim parknetmeyi güzel kullanmayı videolar izledim. Park etme oyunları oynadım öğrendim. 2 3 senedir kullanıyorum.
kucukprensannesi Rumiersn tesettürlü zayıf hafif uzun boylu kızlara özeniyorum ne giyinseler yakışıyor sanki
Rumiersn kucukprensannesi ayy bende çok zayıftım hiç birşey olmazdı üstüme şimdi doğum yaptım iyiyim şükür 😂