Meriskus KorkmaYemem allahımmmmmm Kimsesizlerin kimsesi sensin.. Sen koru yarabbim.. Bizim okurken içimiz acıyor.. Sen bu masum meleklerin yardımcısı ol🩷 Dua dua dua.. elimden gelen buuuu Ben deprem olur diye kızımı yatağımdan ayırmıyorum Kocamo göndersim başka odayaaaa Umrumda değil adam.. Kızım yanımda olsun yeter diye Milleye bak
KorkmaYemem Meriskus kadının yazdıklarını ağzım açık okudum Keşke herkes anne olmasa Keşke herkes Baba olmasa ne cesaretiğidim bir aylık bebek tek başına bırakılabiliyor
selin1724 Yok yapmam . Sizde asla yapmayın bir daha. Bir kere yaptın bir şey olmadı diye bir dahakine olmayacağının garantisi yok. Bebek uyurken balkona çıktığımda dahi gözüm camdan içerde oluyor aman uyandı mı aman döndü mü kustu mu diye . Dahasını diyim 6 yaşında kızım var okul servisi onu getiriyor öğlen her gün bebeğimle aşağı iniyorum kızımı almak için usanmadan. Son pişmanlık fayda etmez
denizbllt KorkmaYemem geceleri doğru düzgün uyumuyorum. Beşiği baş ucumda olmasına rağmen aman bişey olur korkusuyla hanımefendi bırakıp dışarı çıkıyormuş bi de utanmadan yanlış mı yapıyorum diye soruyor. Allah akıl fikir versin
denizbllt Meriskus :( allah belasını versin onun. Bu da farklı değil zaten bırakıp alışverişe gitmek çöp atmak . Yemin ederim bazen banyo yapmıyorum o gün ya ben çıkana kadar bişey olursa diye bu insanlarda nasıl bir zihniyet var allah ıslah etsin inşallah işe yarar da bu yazılanlar yanlış yaptığını anlar
ceylan34 electus çok korkarım asla bırakamam ya, ya deprem olursa, ya kapı kitlenirse, çelik kapilarda bazen kitlenme oluyor anahtarlada açılmıyor bazısında, ama Allah’tan çöp konusunda şanslıyım kapıcı alıyor Allah yardım etsin inşallah.
KorkmaYemem denizbllt anne baba olmak için bir sınava girmeli insanlar bizler odadan odaya geçerken tuvalete banyoya girerken emanet etsek bile ne aklımız kalır hızlıca bitirir işimizi yanına gideriz alırız emanet ettiğimiz kişiden böyleleri de sanki hiçbir çözümü yokmuş gibi tek bırakır gider
Ogretmenannex electus ay ben tuvalete bile gitmiyorum kapısına koyup öyle gidiyorum . Markete gitsem ölürüm herhalde 😄 bence asla yapılmamalı Allah korusun alın bebek arabanızı eşyaları da ona koyarsını aklınız da kalmaz
DevosMom KorkmaYemem bebeği geç köpeğimiz var bizim biz onu bile yalnız bırakmıyoruz o da can sonuçta gideceğimiz yere onu da götürüyoruz veya çok kısa süreli bırakıyoruz. Böyle insanlar bebek sahibi olmamalı bence. Keşke denetlenmesi ebeveyn olmak isteyen kişiler. Birazdan yediği linçten postu sildirmek ister. İbreti alem için bırakacaksın gelen giden linçleyecek aslında silmeyeceksin.
KorkmaYemem DevosMom hep öyle olmaz mı yazıyorlar yazıyorlar sonra linç yiyince haklı olarak linç yiyorlar yani hemen ayağa kalkıyorlar aman beni linç etti aman postumu silin ya da hemen r ç çiziyorlar aman öyle değil böyleydi falan diye Ne bileyim çok tuhaflar ya gerçekten bunların incelenmesi takip edilmesi gerekli
Mslna112 electus markete giderken sana araba çarpsa başına bişey gelse yolda bayılsan düşsen evde bebeğin olduğunu kim bilecek? O çocuk neler yaşayacak hiç düşünmüyor musun bunları?
KorkmaYemem Mslna112 düşünmüyor taş devrinde ya marketten alabileceklerine internetten söyleyebileceğini bilmiyor. Doğrusu taş devrindekiler bile 1 aylık yavrusunu evde Tek başına bırakmaz
Ilkheycan23 electus yanlış anlamayın tabiki de çaresiz olunca bırakmışsınız ama her ihtimali düşünün allah korusun siz yokken oldu ya bi deprem oldu bisey devrildi olabilir yani ya da uyandı ağladı krize girdi ki benim oğlum çok gazliydi bi uykusunu 5 dakika yapardı bi uykusunu 1 saat bilemezdim yanından ayrılınca nolucani dibinde beklerdim ağlamasın diye hadi size bisey olsa 5 dakika diye gittiğiniz yerden 5 saat sonra gelmek zorunda kalsanız o zaman nolucak..çop atmak olabilir hepimiz çocuklarımız uyuyunca yapıyoruz işimizi ama alışveriş için dışarıya çıkmak benim için olmaz..internetten verin siparişlerinizi daha mantıklı yani
Merhaba05 electus trol müsünüz gerçek mi valla anlayamadım. Eğer gerçekten böyle bişey yapıyosanız sizi sosyal hizmetlere şikayet etmek lazım.
KorkmaYemem Merhaba05 vallahi alınmalı elinden yazık günah o yavruya kussa boğulsa evde yangın çıksa postu açan sözde anne dışarıda ölse kalsa olan yine o yavruyu olacak
hlymry Merhaba05 hay ağzına sağlık bebeğim 4 aylık ben nerde o orda mutfakta iş yaparım o yanımda pusette durur o derece yani ne diyo bu yaaaa
yavrupotuncek electus yani kusura bakmayın da iyimisiniz sizz bebek nasıl evde tekkk bırakılır yaaa başına bişey gelse napacaksiniz kıssa boğazında kalsa soluk borusuna kaçsa bianda uyanıp ağlasa ve beş dakika düşünsene bebek aralıksız agliyo aç kalmayı tercih ederim bende tekim ve internetten migros getirden sipariş ediyorum yarına yapacağım şeylerin malzemesini kocamdan istiyorum gelirken getiriyo yada yapamasam kahvaltı indiriyorum benim boğazım çocuğumun canından kıymetli değil kışın ortası doğum yaptım ve gitmem gerekn bir yer de olsa bebeğimle gittim o da benim ne bebek arabam vardı ne kanguru direk kucağımda battaniyede sarılı yeri geldi iki hafta kapımda çöp bekledi bence siz bu kendi zevklerinizi bırakıp bebeğinizle düzgün ilgilenin
cimcime1018 electus Oğlum 11 aylık çöpe bile beraber çıkarız. Neden evde bırakayım? Bu kadar yükse çocuk yapmasaydiniz keşke
Umayinannesi21 electus uyuyor olsa bile birakamazdim tek başına bebek büyütmek elbette zordur sling kanguru alabilirsiniz bebeğinizi göğsünüze bağlayıp gidebilirsiniz ya da sanal marketi tercih edebilirsiniz Allah korusun kusabilir aglayabilir daha çok küçük bebeğiniz
Kbrrmz electus bide yaptığınız doğru birşeymis gibi yanınıza destekçi mi arıyorsunuz. O bebeğe yazık günah. Bırak marketi, çöpü. Mutfağa giderken bile kamera elimde. Bu zamana kadar Allah korumuş yavrucagi.
kes_allahaskina Senin kafan mı güzel ya her şeyden ziyade en çok kustukları zamanlar ya uykusunda kussa boğulsa ne yapacaksın? Bebeğim 1 aylıkken tuvalete gidip kapıyı açık bırakıp onu da pusetiyle görebileceğim bir yere koyuyordum. Sen kafayı yemişsin zır deli. Diyecek bir şey bulamıyorum Allah akıl fikir versin.
yavrupotuncek greattobeamom aynen sonra da bebek ölüm haberlerini görüyoruz sonra da ağlayıp duruyolar sinir oldum şuan yaaa hadi bebeğe bişi olmadı farzet araba çarptı sana disardayken düştün bayildin bişi oldu o zaman n’olacak yaaa
greattobeamom yavrupotuncek allah korusun ya kesinlikle haklısınız allah esirgesin o yavruyu da umarım bu yazılanlar bakış açısını değiştirmiştir
yavrupotuncek electus ayrıca bu kadar rahatiniza madem duskunsun ne diye çocuk yapiyosun düzgün bakamayacaksan