Meriskus denizbllt yaaaa normal nir insanın yapacağı bir iş değil haniii mantıklı bişey arıyorum bulamıyorum Yurt dışında bebeğini 10 gün evde aç susuz bırakan daha sonra bebeğinin ölmesine sebeb olan kadın geldi gözümün önüneeeee
KorkmaYemem Meriskus vallahi bebeği sırf market için evde bırakabilen bir insan bunu da yapar Ben beklerim yargılamak olsun Evet ben şu an bu anneyi yargılıyor ve anneliğini sorguluyorum Çünkü bu normal bir şey değil
denizbllt Meriskus :( allah belasını versin onun. Bu da farklı değil zaten bırakıp alışverişe gitmek çöp atmak . Yemin ederim bazen banyo yapmıyorum o gün ya ben çıkana kadar bişey olursa diye bu insanlarda nasıl bir zihniyet var allah ıslah etsin inşallah işe yarar da bu yazılanlar yanlış yaptığını anlar
Lazerlimunafik electus Bebek arabası yok mu? Ona koyun çok rahat alışveriş yapılabilr diye düşünüyorum. Evde bırakmayın, ben bırakmam ki hiç bir zaman bırakmadım. İnsanız neticede herşey olabilir sizin yanınızda daha güvende olur🌸
KorkmaYemem greattobeamom ya her şeyin kolaylığı var yapmak isteyen her türlü yapar bir çöp ne kadar ağır olabilir ki ya da bir bebek ne kadar ağır olabilir hele bir aylık bir bebek 2 dakika çöp indir çık hangi devirde yaşıyor bilmiyorum ama taş devri muhtemelen hala telefondan sipariş edebilme özelliğine sahip değil bu kadın
Meriskus greattobeamom sırtıma bağlarım gerekirse atarım çöpümüüüü çok acilseerr Evde nie bırakayım İnşallah gerçek değildir Gerçeksede bu yorumlardan sonra yapmaz umarım
Meriskus KorkmaYemem allahımmmmmm Kimsesizlerin kimsesi sensin.. Sen koru yarabbim.. Bizim okurken içimiz acıyor.. Sen bu masum meleklerin yardımcısı ol🩷 Dua dua dua.. elimden gelen buuuu Ben deprem olur diye kızımı yatağımdan ayırmıyorum Kocamo göndersim başka odayaaaa Umrumda değil adam.. Kızım yanımda olsun yeter diye Milleye bak
KorkmaYemem DevosMom şöyle postlar açıyorlar sonra biz hakkını verip gerekeni yazdığımız için uyarıyı yiyoruz ama gerçekten hak ediyorlar ya şu an kendi bebeğiymiş ya da kendi yakının biri yapıyormuş gibi bunu hissediyorum Çok sinirlerim bozuldu böyle şey mi olur dalga geçer gibi sormuş bir de kim bir beni bırakabilir ki aklı başında olan bir insan diyeyim hatta hangi aklı başında bir anne bebeğini tek başına bırakabilir
gunes0312 electus asla yalnız bırakıp gidemem ağlar mı tıkanır mi korkar mı diye düşünürüm hep Allah korusun. Markete gidemeyecek durumdaysam çok acilse online sipariş veriyorum bence sizde bırakmayın
Ballilokmam11 electus ay hayır tabi ki ben tuvalete gidemiyordum o dönem gözümün önünden ayırıp zaten şimdi kendi izin vermiyorda 😅yapmayin dünyanın birbirine türlü hali var allah korusun bulunduğunuz apartmanda yangın çıksa siz gelene kadar o bebeğe ne olur 40 kere gidin gelin gerekirse sling alin bebegi koyun alışverişinizi taşıyın yoksa aç kalın bebek yalnız kalmasinda
tubatgn electus Çöpü neden siz atıyorsunuz. Yıl oldu 2024 kapıcınız mı yok? Hadi yok diyelim. Çöp bu kapının önünde ya da balonda bekleyebilir. Market alışverişini online yapın. Artık her market kapınıza geliyor.
Bcglcn electus sen dışarıdayken kusar boğulursa ? Dışarıda sana bişe olursa dönemezsen ? Bir daha asla yapmayın bunu bence.
DevosMom KorkmaYemem bebeği geç köpeğimiz var bizim biz onu bile yalnız bırakmıyoruz o da can sonuçta gideceğimiz yere onu da götürüyoruz veya çok kısa süreli bırakıyoruz. Böyle insanlar bebek sahibi olmamalı bence. Keşke denetlenmesi ebeveyn olmak isteyen kişiler. Birazdan yediği linçten postu sildirmek ister. İbreti alem için bırakacaksın gelen giden linçleyecek aslında silmeyeceksin.
KorkmaYemem Meriskus kadının yazdıklarını ağzım açık okudum Keşke herkes anne olmasa Keşke herkes Baba olmasa ne cesaretiğidim bir aylık bebek tek başına bırakılabiliyor
selin1724 Yok yapmam . Sizde asla yapmayın bir daha. Bir kere yaptın bir şey olmadı diye bir dahakine olmayacağının garantisi yok. Bebek uyurken balkona çıktığımda dahi gözüm camdan içerde oluyor aman uyandı mı aman döndü mü kustu mu diye . Dahasını diyim 6 yaşında kızım var okul servisi onu getiriyor öğlen her gün bebeğimle aşağı iniyorum kızımı almak için usanmadan. Son pişmanlık fayda etmez
denizbllt KorkmaYemem geceleri doğru düzgün uyumuyorum. Beşiği baş ucumda olmasına rağmen aman bişey olur korkusuyla hanımefendi bırakıp dışarı çıkıyormuş bi de utanmadan yanlış mı yapıyorum diye soruyor. Allah akıl fikir versin
ceylan34 electus çok korkarım asla bırakamam ya, ya deprem olursa, ya kapı kitlenirse, çelik kapilarda bazen kitlenme oluyor anahtarlada açılmıyor bazısında, ama Allah’tan çöp konusunda şanslıyım kapıcı alıyor Allah yardım etsin inşallah.
KorkmaYemem denizbllt anne baba olmak için bir sınava girmeli insanlar bizler odadan odaya geçerken tuvalete banyoya girerken emanet etsek bile ne aklımız kalır hızlıca bitirir işimizi yanına gideriz alırız emanet ettiğimiz kişiden böyleleri de sanki hiçbir çözümü yokmuş gibi tek bırakır gider
Ogretmenannex electus ay ben tuvalete bile gitmiyorum kapısına koyup öyle gidiyorum . Markete gitsem ölürüm herhalde 😄 bence asla yapılmamalı Allah korusun alın bebek arabanızı eşyaları da ona koyarsını aklınız da kalmaz
KorkmaYemem DevosMom hep öyle olmaz mı yazıyorlar yazıyorlar sonra linç yiyince haklı olarak linç yiyorlar yani hemen ayağa kalkıyorlar aman beni linç etti aman postumu silin ya da hemen r ç çiziyorlar aman öyle değil böyleydi falan diye Ne bileyim çok tuhaflar ya gerçekten bunların incelenmesi takip edilmesi gerekli
Mslna112 electus markete giderken sana araba çarpsa başına bişey gelse yolda bayılsan düşsen evde bebeğin olduğunu kim bilecek? O çocuk neler yaşayacak hiç düşünmüyor musun bunları?
KorkmaYemem Mslna112 düşünmüyor taş devrinde ya marketten alabileceklerine internetten söyleyebileceğini bilmiyor. Doğrusu taş devrindekiler bile 1 aylık yavrusunu evde Tek başına bırakmaz