BonitaDau Kayınbirader ve elti demeseniz biri benim hayatımı yazmış diye şüpheye düşecektim.Ha çarparım bir tane vs demezler,diyemezler,yemez o kadarı.Ama diğer anlattığın her şey o kadar birebir ki..
Tanışalı 4 sene oldu.Bu süre içerisinde kendi kendimi yedim,kendime yabancılaştım.Nefret eder hale geldim.
Bir birey olarak asla bize saygıları yok,çünkü onlardan küçüğüz ya,ama bizim dışımızda dış kapının dış koluna kadar saygı duyarlar.İnsan içinde ağzından çıkanları duymazlar,patavatsızdırlar,oturup kalkmasını bilmezler,edep adap,muaşeret kuralları hak getire,ama bize ahlak ve saygı dersi vermeye kalkarlar.Ne yazık ki eşime de benzer şekilde davranıyorlar.Benim tek avantajım,eşim o an farkına varmasa bile,benden duyduğunda ağızlarının payını veriyor.İlk zamanlar hiçbir şeyi söylemezdim eşime,sorun çıkmasın diye.Sonra olan bana oldu ve eşim bendeki enerji düşüklüğünün farkına vardı.Şimdi söylemezsem kızıyor.
Bazen bekarlık hayatımı o kadar çok özlüyorum ki..Ve ailemin değerini,insan olmayı,edep adap bilmeyi öğretmelerini,yetiştirme tarzlarının değerini o kadar iyi anladım ki.Yazdığın her bir satır içimdekiler anlatıyor,beni anlatıyor.Kayınbabanın huyuna kadar..