Tgkaneses -Kuzika- kesinlikle öyle.Bilgi kirliliği bir de herkes iyi bir şey sanıyor ama artık bu yaşananlar duyuluyor görülüyor bari
-Kuzika- fatma_6141 bizdede hala başı görünüyor ama gerisi yok yani geriye doğru çekiyorum ama bazen kenarlarındaki deri kaniyor hafif hafif çok zorlamiyorum
-Kuzika- fatma_6141 rengi nasıl peki sizin? Mor mu ben bazen korkuyorum mosmor oluyor bazen daha açık pembe falan
fatma_6141 -Kuzika- aynı aynı valla mor vıdeo cektim doktora yolladım hafif yapısık dedı geri cek dedı bakalım hep cektiriyorum ona
-Kuzika- fatma_6141 kremle öyle geri çek bende günde 1 kere hametan sürüp geri çekiyorum. Kuru kuru çekince canı acıyor gibi oluyor.
fatma_6141 -Kuzika- ne bilim zor ya bazen diyorum acaba deriyi uzunmu bıraktı sünnet ama nasıl anlasılır
-Kuzika- fatma_6141 valla herşey mümkün hayatım artık kimseye doktorda olsa guvenilmiyor ne yazık ki ancak bence geçici bir durum kilosu ne kadar bu arada
-Kuzika- Tgkaneses yani evet birşey soyluyosun hemen dini konulara yoneltiliyor falan saçma salak muhabbetler. Umarım birgün aydınlanır herkes ben sırf çocuğuma ilerde bişey olmasın bir zorluk yaşamasın diye yaptırdım eşime kalsa yaptırmayacakti