Sermec27 fatma_6141 ya gömük pipi nasıl oluyor benim oğlum 3 yaşına pipisinn ucu en fazla 2 cm dışarda normal mi ben anlamıyorum gömük pipi nasıl oluyor
fatma_6141 Sermec27 evet öyle benim oglumunda gömük peki pipi cizgisi mamtar başı görünüyormu baktınızmı hic
fatma_6141 Sermec27 benımkı oyle abla bide geri cektim mantar bas yanı pipi ucu kalın cizgi görünmüyor galiba ustte yapışmış bıraz normalde pipi ucu görünüyor
Sermec27 fatma_6141 ben bugün dayanamadım doktora götürdüm ürolojiye hocam gömük pipi mı dedim yok gayet normal pipisi dedi bizim pipi ucu kalın değil v şeklinde iniyor
-Kuzika- fatma_6141 bizimde gömük pipi 6 aylıkken sunnet oldu kiloluydu şuan 1 yaşında hala gömük ara ara ucu görünüyor sonra yine içine gomuluyor doktor ergenliğe kadar düzelir kilo verdikçe ordaki yağlar eridikce demisti
fatma_6141 -Kuzika- cok sagolun içim rahatladı 3.5 yasına girdi hala gömük ucu cıkıyor bide baktım hafif yapısmış mantar bastakı cızgıye oyle oldumu sizinde oda düzeliyormu
-Kuzika- fatma_6141 bizdede hala başı görünüyor ama gerisi yok yani geriye doğru çekiyorum ama bazen kenarlarındaki deri kaniyor hafif hafif çok zorlamiyorum
Tgkaneses -Kuzika- kesinlikle öyle.Bilgi kirliliği bir de herkes iyi bir şey sanıyor ama artık bu yaşananlar duyuluyor görülüyor bari
-Kuzika- fatma_6141 rengi nasıl peki sizin? Mor mu ben bazen korkuyorum mosmor oluyor bazen daha açık pembe falan
fatma_6141 -Kuzika- aynı aynı valla mor vıdeo cektim doktora yolladım hafif yapısık dedı geri cek dedı bakalım hep cektiriyorum ona
-Kuzika- fatma_6141 kremle öyle geri çek bende günde 1 kere hametan sürüp geri çekiyorum. Kuru kuru çekince canı acıyor gibi oluyor.
fatma_6141 -Kuzika- ne bilim zor ya bazen diyorum acaba deriyi uzunmu bıraktı sünnet ama nasıl anlasılır
-Kuzika- fatma_6141 valla herşey mümkün hayatım artık kimseye doktorda olsa guvenilmiyor ne yazık ki ancak bence geçici bir durum kilosu ne kadar bu arada