Glycn Aslangzm bagirsak duzenleyici olarak geciyor aslinda ama gaza da faydasi olabilir bilemem ben kakasini yapabilmesi icin kullanmaya basladim
Caglaaaa Glycn ay merhaba benım kızımdada kaka sorunu var gaz için sab simplex kullanıyorum biogaia kaka için iyi geldimş size bende baslayım hemen
Glycn Diloscuk biz dün kullandik bu sabah yapti aslinda canim kakasini ben gaz icin degil kaka yapamadigi icin basladim canim
gzdnrkhrmn Glycn bizde kaka yapmama problemiyle gitmiştik doktora bizede bu damlatı verdi bebeğim yapıyor şimdi kakasını ama aynı saatte kullanınca etkisini gösteriyor
Glycn gzdnrkhrmn kilo alimini olumsuz etkiledi mi sizce birisi cok kaka yaptiriyor az kilo aldi yazdi da
monna Sura_e Sizde her gün aynı saatte mi veriyordunuz ne kadarlıkken başladınız ve saat kaçta veriyordunuz?
Sura_e monna evet bende hergün aynı saatte veriyordum biz 1.5 aylıkken başladık 4. Aya kadar verdim ben ortalama 9 civarı uyuyor gibi hesap edip 1 saat öncesinden veriyordum hergün akşam 8 gibi veriyordum
Glycn toesta masallah canim cok sevindim sizin adiniza bnde dün verdim sabah yapmis ishal yapar mi diye korkmustum ama yapmiyor bellii ki duzenli vericem ogluma artik ♥️
Derincanan Glycn seninki yine iyi benim kızım 11.gün yaptı ve bugün yine beşinci gün yapmadı bekliyorum doltorumuz normal dedi bilmiyorum 🤷♀️
Balimsuuu_ Glycn her gün aynı saatte veriyorum kızım şuan 42 günlük çok iyi geldi yanında 8 damla da mestil gaz damlası veriyorum o kadar işe yaradı ki kakasının saati bile hiç şaşmamaya başladı.
Derincanan Glycn hiç sorma vala ya o ağladıkça ben strese giriyorum ben daha çok üzülüyorum allah yardımcımız olsun