Glycn Durununannesi_ evet canim gaz icin ayri seyler kullaniyorum ama bizde kaka yapmamasi sorun maalesef probiyotik icerikli oldugu icin faydasi olur insallah
Diloscuk Benim bebegim de 1 aylik. Kullanmaya basladik, ve gercekten faydasini gordum. Evet yine Gazi oluyor ama kendi bașına cikartabiliyor. Hergun ayni saatte 5 damla seklinde kullaniyoruz. Ama tabi etkisini 10gunde gosteriyor.
Glycn Diloscuk biz dün kullandik bu sabah yapti aslinda canim kakasini ben gaz icin degil kaka yapamadigi icin basladim canim
Nur- Glycn benim bebeğimde de bir ara kabızlık problemi yaşamıştık doktor bu damlayı verdi hiç bir faydasını görmedik. Şurup verdiler o daha beter yaptı cocuk resmen sancıdan uğunuyordu. İki gün durup hala yapmadıysa üçüncü gün fitil yapıyodum öyle yapıyordu kakasını. Doktora fitile alışır mı demiştim hiç bişey olmaz kullan zaten bu gecici bi dönem dedi dediği gibi de oldu.
Derincanan Nur- bendede aynı durumlar yaşandı canım bu Damla’yı kullandım hiç bir faydasını görmedim nurse harvey kullanıyorum şu an da şurubu nu birde zinko damla kullanıyorum gazını çok rahatlatoyo ama kaka yok doktoruna götürdük on on iki gün normal yapmaması dedi gerçekten de on gün boyunca yapmadı 11.gün yaptı bugün beş gün oldu hala yok 😔 sen hangi fitili kullanıyorsun ben paranox kullanıyorum ama yine yapmıyo
Glycn ddddf gaz icin kullanmiyorum zaten kaka yapamiyor oglum probiyotikli oldugu icin fayda eder diye basladim bakalim nasip
Glycn Semrabor bende duzenli vermeye korkmustum ama duyduguma sevindim bunu bnde duzenli vericem mutlaka kaka yapamadigi icin cok kivraniyordu oglum insallah faydali olur
toesta Günde 5 damla şeklinde kullanılıyor bağırsak düzenliyor gerçekten de bir iki haftada etki gösterir ama 10 günden fazla kaka yapmayan bebeğim her gün yapmaya başladı kullanırken
Glycn toesta masallah canim cok sevindim sizin adiniza bnde dün verdim sabah yapmis ishal yapar mi diye korkmustum ama yapmiyor bellii ki duzenli vericem ogluma artik ♥️
Glycn Rabiays gaz icin ayri takviyelerimiz var canim ama dedigin gibi kaka yapamadigi icin hem şişti hemde kivrandi kuzum çok zor bir durum çaresiz kalmak ama düzenli kullanimda fayda edecekse mutlaka kullanirim dün vermistim oglum yapti cok sukur ama ishal olmasindan da korktum o yüzden hep mi vericez acaba diye merak etmistim yazdigin icin cok tesekkur ederim 🙏🏼♥️
Glycn Aslangzm 2 ay 11 gunluk canim ilk haftalarda her gun yapardi ama son 1 aydir haftada 1 yapmaya basladi karni cok şişti ve sancisi oldu o yuzden kullanmaya basladim insallah faydasi olur
elmalikurabiye Glycn hergun ayni saatlerde 5 damla saklinde verdim. 4.ayinda basladim 5.5 ayinda biraktim. Ylgurt yedirmeye basladigim icin biraktim ben nasilsa probiyotik yogurtta da var diyerek. Dogru yapmisim. Ilk kulla digimda 3 4 gunde bir kaka yapardi. Kullanmaya baslayinca hergun 1 kaka yapar oldu. Birakmaya yakin gunde 2ydi. Simdi bugun 4 kez azar azar yapti mesela. Daha oncesinde vermedigime pismanim..
Sevim07 Glycn biz kullandık faydasını gördüm ama sab simplex daha iyidi Biogia hunde 5 damla veriyorduk. Sab sürpriz ise 5 kese 15 damla
Glycn YavruKartal oyle yapicam canim kaka olayi bizde baya sıkıntılı çünkü çok sağ ol yazdiğin için 🙏🏼
Tugceeeee12345 Glycn hergün aynı saatte tercihen akşam olsun bence hem uykuyu da düzenler 5 damla düzensiz verme hiç bir işe yaramaz o zaman
Prensesinannesi25 Glycn biz bi tek bu damlada çözümü bulmuştuk her gün aynı saatte 5 damla . Düzene girince bıraktık biz Çünkü baya kaka yaptırıyor kızım o ay sadece 300 gr almıştı sürekli yapıyordu
Glycn Prensesinannesi25 yaaa korktum şimdi kilo alamazsa diye dün verdim bugun yapti aslinda ben bunu takip edeyim olmazsa gün aşiri vereyim ☹️