Glycn toesta masallah canim cok sevindim sizin adiniza bnde dün verdim sabah yapmis ishal yapar mi diye korkmustum ama yapmiyor bellii ki duzenli vericem ogluma artik ♥️
Derincanan Glycn seninki yine iyi benim kızım 11.gün yaptı ve bugün yine beşinci gün yapmadı bekliyorum doltorumuz normal dedi bilmiyorum 🤷♀️
Balimsuuu_ Glycn her gün aynı saatte veriyorum kızım şuan 42 günlük çok iyi geldi yanında 8 damla da mestil gaz damlası veriyorum o kadar işe yaradı ki kakasının saati bile hiç şaşmamaya başladı.
Derincanan Glycn hiç sorma vala ya o ağladıkça ben strese giriyorum ben daha çok üzülüyorum allah yardımcımız olsun
damlaemir19 Glycn oğlum 2 aylık hergün düzenli olarak aynı saatte veriyorum yanında artı olarak birde gaz ilacı kullanıyoruz metsil bize çok iyi geldi 🍀
Dlbrelif Biz de 6. Ayımıza girdik 6 aydır kullanıyoruz. Gece uyumadan veriyorum her gün. Bende kesinlikle çok faydası olduğunu düşünüyorum hiç kaka yapmama sorunu yaşamadık gazını da kendi çıkarıyor kendi ufacık ama marifeti büyük bence ☺️
Glycn Prensesinannesi25 yaaa korktum şimdi kilo alamazsa diye dün verdim bugun yapti aslinda ben bunu takip edeyim olmazsa gün aşiri vereyim ☹️
Prensesinannesi25 Glycn evet canım takibe al çünkü içinde canlı bakteri var üstünde yazıyor, bağırsakları fazla çalıştırıyor
MedusAraf6 Glycn Gaz için kullanıyorum 3.şişeye geçtim 6 aya kadar her gece 5 damla sağdığım süte karıştırıp veriyorum. Aürekli aynı saatte kullanınca fayda ettiğini söyledi doktorum
Baransdnz MedusAraf6 bende bebegim 2 aylıkken başladım şuan 3 aylık daha kullansam mu bilmiyorum keseyim diyordum ama kesmeyede korkuyorum
Glycn gzdnrkhrmn kilo alimini olumsuz etkiledi mi sizce birisi cok kaka yaptiriyor az kilo aldi yazdi da
gzdnrkhrmn Glycn kakasını yapmadığı zamanlarda da çok kilo almamıştı zaten daha yeni kakası tam olarak düzelmesede eskisine göre hiç değilse yapıyor daha 2. ay kontrolüne götürmedik bakalım ne kadar kilo almış
Fatos552deniz532 Glycn ben düzenli iki aydır kullanıyorum buzdolabında saklıyorum günde 5 damla memnunum