Kizimkuzum İstanbul Bağcılar Medilife Hastanesinde Sadiye hanım var tecrübeli bir doktor ona gidiyoruz👍
NazliHilal Semrakrhn38 şehir hastanesinden memnun musunuz çok kalabalık bir hastane yaklaşık dört ay kızımı alerji ve gastroenteroloji bölümünde takibini yaptırdım, her şey çok sistemli işleyiş güzel ama aşırı kalabalıktı, alerji bölümündeki Hatice doktor muydu ondan hiç memnun kalmadım ama gastrodaki Esra Eren doktor çok iyiydi
elmalikurabiye Kayseri meorial hastanesi soner demirel harika bir doktordur. Hem telefonla da yardimci oluyor surekli. 250 tl civariydi muayene ucreti..
NazliHilal elmalikurabiye muayene ücreti fazlaymış ya :( peki tahliller de ekstra ücretli mi, özellikle bebeklerden kan alımı ve idrar tahlili nasıl oluyor, bizim en çok zorlandığımız konu maalesef
nurannenur galadriel biz de nisa hastanesi hamdi beye gidiyoruz ancak en son gittiğim de hamdi beye randevu bulamamıştım ve bir bayana alımıştım ve hiç memnun kalmamıştım Hamdi bey her şeyi en ince ayrıntısına kadar özenle anlatıyor bu bayanın ağzından cımbızla laf aldık.. bu arada ben doğumumu da Nisa da Asiye Uzun da yaptım..
T-24 HappyKids Bebeğimin doğduğu ilk zamanlar her ay İstanbul Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesinde kontrol oldu Dr.Gülten Duras Reyşan Muayene Ücreti 80 TL Hastaneden memnunum ama doktor eh işte Ayrıca bebeğim büyüdükçe bazı sağlık sorunları çıktı onlar içinde İstanbul Bakırköy Sadi Konuk EAH gidiyoruz Bir türlü iyi bir doktora denk gelemedim Ayrıca Bebek Nefroloji içinde DR Sebahat Tülpar yeni başladık iyi mi yakında görürüm Muayene Ücreti devlet olduğu için yok
yaseminyaren T-24 Birde Başakşehirdeki yeni açılan hastaneye götürün isterseniz bende çarşamba günü randevu aldım 2 bucuk aylık bebegim var ordaki bi çocuk doktorunu tavsiye ettiler bakalım memnun kalırsam sürekli oraya götürmeye çalışırım. Çünkü paradan ziyade iyi bir doktora denk gelmek çok önemli. Para bir şekilde bulunuyor özelde olsa devlette olsa önemli olan doktor
Eyll_kuzu HappyKids özel Avrasya hastanesi Gaziosmanpaşa Dr Serdar Fırat beye gidiyorum yaşı gereği tam bir dede gibi seviyor kuzumu ne zaman mesaj atsam söner arar sorar 120 TL muayene ücreti
E_G_Kaan Diclem21 ben hiç beğenmedim onu oğlum süt allerjisi çıktı onun yüzünden 2 ay tedaviye geç başladık hiç ilgilenmiyor mesaj atınca cevap bile vermiyp aylarca kıvrandı çocuk iğrenç bi doktor
Busra95 Tekirdağ özel yaşam hastanesi Esengül can mutlaka herkesin gitmesi gereken harika bir doktor muayene 100 TL
zepyaman Ankara Medicana Hastanesi Doç.Dr.Süleyman Akarsu 👍🏻 Özel sağlık sigortası olanlar için 15 tl
Merveazra İstanbul gaziosmanpasa kadin sagligi merkezi, dr. Yusuf buyukpinarbasili. Muayenesi 150 tl cok memnunuz.
ckezban HappyKids ankara hacettepe üniversitesi hastanesi doktorum erdem beydi inanılmaz memnun kaldim.dogumdan önce 10gun dogumhanede kaldim hemşireleri olsun doktorları olsun çok memnundum. Birde özgür özgüncü doktor bey var çok istedim ama özgür beye ulaşamadım ulaşabilirseniz kesinlikle tavsiye ediyorum
Minikprenseees Karaman özel Selçuklu hastanesi gülderen cessur çok memnunum. Ücret 65 ama tahlil vs çok pahalı oluyor 🙄
Yasmin89 İzmir, özel klinik, dr. Dilek Dalkıran, 250 lira. 15 gün içinde diğer muayneler ücretsiz. İstediğim herhangi bir zaman whatsappdan yazıp en ufak şeyi sorabiliyorum. Gayet memnunuz.