Bsra89 İstanbul - Beylikdüzü Doktorları / İlhan Hatipoğlu kuzenimin tavsiyesiyle yeni başladık senelerdir gidiyorlar çok memnunlar . 250 TL muayene ücreti 15 gün kontrol süresi var . Özel sigorta ücretsiz yanlış hatırlamıyorsam.
-eagles-mom Türkiye hastanesi kadın doğum tülay koldaş müthiş bi hekim 150tl Batı bahat hastanesi çock doktoru nurcan gül balık böyle tatlı bir bayan olamaz 100 tl
Alparslaninannesi HappyKids Bursa Fatih Unsal ozel muayenehane 350 tl ayrica hayat hastanesi erol comart 100 tl ikisine de gidiyorum. Genel durumu icin erol bey ozel bi rahatsizligi var onun icin fatih unsal ikisinden de memnunum
Eyluladam Mersin Akademi Hastanesinde Veysi Akbey e gidiyoruz doğumdan beri o takip ediyor çok memnunum her aradığımda ulaşıyorum. Doğumu da orda Kaan Koca var onda yapmıştım ondan da çok memnunum hala ona gidiyorum. Muayene ücretleri 85 lira 😊
Savascim-7 İstanbul Üsküdar özel medivia hastanesi doktor Tahsin bey oğlum doğumdan 2 ay önce doğduğu için küvezde kaldı Tahsin bey hem kuvez doktorumuz hemde suanki çocuk doktorumuz gayet memnunum muayene ücretimiz 110 TL
Mustafa_Cinar HappyKids Bursa Mudanya da biyofize gidiyoruz Sinan bey doktorumuz çok memnunuz 80 tl ücret ödüyoruz * 🥰
Ygttha30 HappyKids Ankara sincan koru hastanesine gidiyoruz doktorumuz zekeriya akıncı cok memnunuz. Ozel saglik sigortasi yaptirdik sadece 15 tl muayne ucreti oduyoruz. Tahliller falan ücretsiz
Bsra- HappyKids İstanbul Avrasya gaziosmanpaşa hastanesi Doç.dr Ahmet Hakan Gedik ssk anlaşmalı 140 tl ödüyodum. Çok iyi ve çok ilgili bir doktor
Fulya34-01 HappyKids Özel Medilife Hastanesi çok memnunum . Ablam da iki bebeğinin doğumunu bu hastanede gerçekleştirdi ve bana da tavsiye etti . İkimizde aynı doktora gittik ve memnunuz .Ben de tavsiye ederim. Dr Selda Hanım 😊👍🏻
Neslihan95 HappyKids İstanbul Nişantaşı Amerikan hastanesi kadın doğum doktorum Doç.Dr Cengiz Alataş müthiş ilgili bir doktor çok memnunum doğumda orada oldu çocuk doktorumuz Dr. Hülya Çelik Seyyarsabit doktorumuzdan da memnumum özel sigorta olduğundan muayne ücreti uygun 👍
aselnur34 HappyKids istanbul çamlıca erdeme gidiyorum muayene ücreti 120 tl ama eşim gazi olduğu için ücretsiz bize 💛
Eelmas İzmit umuttepe yenidoğan 6.ayında bebeğim her ay götürdüm çok memnunum her sorumun cevabını aldım
Kerimehlc HappyKids surp pirgiç ermeni hastanesi dr.özge akça cok memnunuz 100 ₺ civarı dıye hatırlıyorum
OzEnAr Kocaeli Özel Akademi Hastanesi Kadın Doğum Nuri Hüseyinoğlu Çocuk Doktoru Erdal Pazar ikiside harika doktorlar tavsiye ederim.. 151 yada 161 olması lazım kadın doğumun muayenesi 121 lirada çocuk muayenesi