Nur-Caner19 Gop avrasya hastanesinde Ahmet Hakan gediğe gidiyoruz gayet memnunum muayene ücreti 150 TL.. İyi aksamlar kızlar
Merveekin HappyKids yeniyuzyil gaziosmanpasa hastanesi dr seyit ahmet gurakana gidiyoruz. Ozel saglik sig ucreti 240 tl ama ssk bilmiyorum. Kendisinden cok memnunuz. Tavsiye ediyorum kesinlikle
BaranAras IRB bizim doktorumuz da kendisi sadece dezavantajı hocanın telini vermemesi ve ulaşmanın çok uzun sürmesi ki doktora değil derdinizi en fazla asistana anlatabiliyorsunuz
IRB BaranAras evet bu konuda bizde biraz tedirginiz ilk bebeğim olduğu için daha ilgili bir doktor araştırıyorum.
Eylulela HappyKids diyarbakır da özel sultan hastanesi Abdulmelik doğana gidiyorum muayene ücreti 70₺ kendisinden memnunum
MinikAsyam İstanbul Avrupa yakasında; Kağıthane bölgesinden kolay gidilebilecek, en ufak bir şeyde ilaç vermeyecek doktor önerisi olan var mı acaba?
My_son HappyKids istanbul nisa hastanesi 110 tl muayene ücreti dogumumu da orda yaptim personeli doktorlari herseyi cok begendim gerçekten ama cok kalabalik iste bu salginda cocukla beklemek korkutucu geliyo bana 😊
yigitinannesi1903 HappyKids İstanbul Çamlıca Erdem hastanesini Turgut ağZıkuru doğduğu günden beri kendisi takip ediyor ve gayet ilgili bir de Haydarpaşa numune hastanesinde Zehra Esra önal 👍🏻
Ebruvedat yigitinannesi1903 bende Çamlıca Erdem’e gidicem ama karar veremedim o doktoru mu önerirsiniz
SedaMeyra HappyKids adana ozel kliniği olan Dr.Elif Pinar Çakır cok memnunum 250 tl ve 1 saat muayene suresi her zamanda msjlara geri donus yapar.
Simgealya HappyKids İstanbul Pendik Medicalpark Hastanesi Ahmet Sami yazıcı ya götürdüm şimdilik memnunum güzel ilgilendi muayenesi çok güzeldi, özel SGK olduğu İçin fiyatını bilmiyorum katılım payı ödedim 15 tl