Crn20 HappyKids 30 yasinda yeni anne oldum. Beni buyuten cocuk doktorumuz halen calisiyor. Hangi doktora gitsemde mutlaka kendisinden fikir alirim. istanbul esenler avicenna hastanesi. Dr. Esin Akcan
Gizemhira HappyKids Pendik VM Medicalpark öğrt. Üyesi doç. Dr Necla yüce sanırım ücreti 250 tl çok memnunuz ☺️
gnldnynr HappyKids hacettepe Üniversitesi çocuk özelde Prof.Dr.Şule Yiğit hanımefendiye gidiyoruz.100tl ücreti var. Muayenesi çok güzel çok ilgili. Biz çok memnunuz
Nefest HappyKids istanbul medicalpark maltepe de arzu gebeşçe ye başladık tavsiye üzerine, ilk gidiş için memnunuz. 115 tl sgk lı ucreti, allianz la 15 tl odüyorız
Rumeyse_cakir41 HappyKids kocaeli özel konak hastanesi Bekir Çimen doktorumuz muayene ücreti 95 tl memnunum bazen arayarak bile merak ettiğim şeyleri danışabiliyorum 😊
Tugbaeflan Bolu da özel cagsu hastanesi kadın doğum uz.vahitdogu kemik çocuk doktoru Emine gucer ve İlker yılmaz harika doktorlar ucundende çok memnunuz tavsiye ederim Bolu'nun devlet hastanesi çok eksik ve yetersiz
mavigoz HappyKids Bizde Bağcılar medipolmega Fatih bey var çok nazik çok iyi ilgileniyor çok memnunuz tavsiye ederim🌸
kukuleta HappyKids Kocaeli gebzede Medar hastanesi eski adı konak hastanesi doktorum Mine atlı 165 muayane 50 nst ücreti Hastane ve doktorumdan cok memnunum ortam temiz ferah calısanlar güler yüzlü ve cok yardımsever doktorum cok ilgili. Ve giden olursa 614 numaralı oda tavsiyemdir manzarası güzel
Asenayazgi Kahramanmaraş prof. Dr Şeref Olgar’a gidiyoruz ilk muayene ücreti 200 tl sonraki rutin kontroller 100 tl. Özel kliniğinde hizmet veriyor . Muhteşem bir doktor bilgisi ilgisi muazzam o kadar içim rahat ki iyi ki tanımışım şeref hocayı. Muazzam bir doktor.
Esmaikra2019 Florya Medikalpark hastanesi doğum doktorum yardımcı docent Nurgül Ulusoy. Çocuk doktorumuz yine aynı yerde takip eden Uzman dr Aslı Toros hocamız çok memnunum 👍😊
Sila34 Kosuyolu medipol hastanesi Doktor mustafa ciftci Muayene ücreti: 230 tl Her ay rutin goturuyorum bi sıkıntı varsa ve musaitsem ayda 2 yi buluyor ya da telefondan halledebiliyoruz. Kizim 6. Ayina girecek kapisini actigimiz an adama kahkaha atıyor 🤭
Goksel HappyKids İstanbul Sefaköy medipol hastanesi , muayene ücretimiz 36 TL , doktorumuzdan da memnunuz
Mirza135 HappyKids Gaziantep Özel Deva Hastanesi Cevdet Öksüzler harika ve kolay bir doğum geçirdim 😇 Normal muayene 85 ₺ ama biz TSK 15 ₺😇
Piremsesannesii Antalya Özel Çocuk Tıp Merkezi - Gülsün Gülay YILMAZ - 75 TL İlgisi , anlayışı ve özellikle bilgisi o kadar çok ki , alanında 1 numara.
Rbasaglam HappyKids Bursa aritmi Osmangazi hastanesi Nagihan uzun doktorumuz çok iyi çok güzel ilgileniyor fiyat konusunda yardımcı oluyor muayene ücreti 115 tl
Asilturk Türkiye Hastanesi (Istanbul/Şişli) Uzman Dr. Özgür Çetiner En son 160 tl idi suan fiyat ne bilmiyorum fakat yine olsa tercihim Özgür hanim olur ve Türkiye hastanesi deneyimli ve merhametli ebeleri size dogum mahremine o kadar saygılı ve sakin bir sekilde yürütüyorlar ki hic strese girmiyorsunuz kadin dogum katinda her oda da duşunuz var ebeler sizi dusa sokup rahatlatiyor plates topu ile acilma icin yonlendiriyor kisacasi cok memnunum🌹