ElmaliTurtamm HappyKids Ege üniversitesi hastanesi kesinlikle önerilmicek ve gidilmicek bi hastaneeee
FaidaSen HappyKids Merhaba anneler bana çorluda iyi bir doktor önere bilir misiniz özel devlet farketmez artık bıktım bulamıyorum böyle detaylı iyi bakan doktor şuan çocukta isilim var devletde yıka geçicek diyo çocuk gece kaşıntıdan uyuyamıyo yıkasamda ama olay sadece bu diyil ilgili doktor bulamıyorum herşeyi ile alakalı
Dygrzgrmrt HappyKids HappyKids Bursa Medicana (Cansu Yılmaz’a ) götürüyorum çokta memnunuz tamamlayıcı sigortamız olduğu için muayene ücretini tam olarak bilmiyorum
Asminduru HappyKids Aydın da oturuyorum özel kliniğe götürüyorum doktorumuzun ismi Önder Can çok memnunuz. Kontrol ücreti 250
Miracaslan HappyKids istanbul Avrasya hastanesi doç doctor Ahmet Hakan Gedik yurt dışında olmama rağmen çok yardımcı oluyor ve her istanbula geldiğimde kontrole gidiyoruz
Deletedmom388 HappyKids İstanbul Ataşehir’de bir profesör bulduk tanıdık vasıtasıyla..daha önce yaşadığımız saçma sapan doktor maceralarından sonra kimseye güvenemedik. Prof.Dr Sırrı Bektaş. Muayene ücretinden emin değilim eşim hallediyor ama 600tl civarları olabilir.Mükemmel bir doktor güvenimiz sonsuz🙏🏻
Arasannesi HappyKids Ankarada yaşıyorum Ankara Üniversitesi Çocuk Hastanesinde Prof.Dr. Emel Cabi Ünal’a özel muayeneye gidiyoruz muayene ücreti 102 lira cok memnunuz cok bılgılı ılgılı ve tecrubelı bır doktor
Ytegin HappyKids çanakkale de oturuyorum ama kontrole genelde istanbul sultangazi özel bahat hastanesinde Kenan Püşüroğluna götürdüm harika bir doktor çok memnunum zaten bütün akrabalar hep o çocuk doktoruna götürüyoruz muayne ücreti de 100 tl
[silindi] HappyKids ümraniye özel erdem hastanesine götürüyorum kendimde oraya gidiyorum muayne ücreti 120 tl
Btltpn HappyKids Bodrum acıbadem Cengiz Akbenlioğlu doktorumuz çok ilgili, güler yüzlü ve komik. Fiyatı bilmiyorum daha doğum paketimin içinde muayenede vardı ücret daha ödemedim ama 200 ila 350tl arası olabilir, kadın doğuma 225tl veriyordum çünkü.
Snmf HappyKids İstanbul Florya da Özel Biruni Üniversite Hastanesi doktorumuz Hatice Bulut. Normal muayenesi 175 lira sanırım ama ben o hastanede doğum yaptığım için benim de bebeğimin de ayrıcalıklı indirimleri oluyor. Hastaneden de doktorumuzdan da çok memnunuz.
[silindi] HappyKids Beylikdüzü Medicana Prof Yücel taştan a götürüyordum. Muayene ücreti 350 tl idi. Ancak 2 hafta önce ayrılmış hastaneden. Şu anda bir doktorumuz yok ne yazık ki
gulguzeli HappyKids Ankara da lokman hekim akay hastanesine gidiyorum dr aysen koçyiğit 150 tl muayene ücreti aysen hocam iyi ki var bir dr dan daha ötesi
Asyu İstanbul Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesi doçent dr Ahmet Hakan gedik çok iyi ilgilidir kesinlikle tavsiye ederim
Nelilll Maltepe üniversite Hastanesi doktorum Aygen Hanım servisteki hemşirelerden de çok memnunum hem yenidoğan hemşireleri çok ilgiliydi hem Kadın doğum hemşireleri Aygen Hanım ise işinde profesyonel kritik bir karar alarak bebeğimi sağ Salim kucağıma almamı sağladı. Biraz daha bekleseydik bebeğim yoğun bakıma gidebilirdi. Bu doğum anında alınan kararlar çok önemli bu yüzden doğru kararlar veren deneyimli hekimler önemli