Mustafa_Cinar HappyKids Bursa Mudanya da biyofize gidiyoruz Sinan bey doktorumuz çok memnunuz 80 tl ücret ödüyoruz * 🥰
Ygttha30 HappyKids Ankara sincan koru hastanesine gidiyoruz doktorumuz zekeriya akıncı cok memnunuz. Ozel saglik sigortasi yaptirdik sadece 15 tl muayne ucreti oduyoruz. Tahliller falan ücretsiz
Bsra- HappyKids İstanbul Avrasya gaziosmanpaşa hastanesi Doç.dr Ahmet Hakan Gedik ssk anlaşmalı 140 tl ödüyodum. Çok iyi ve çok ilgili bir doktor
Fulya34-01 HappyKids Özel Medilife Hastanesi çok memnunum . Ablam da iki bebeğinin doğumunu bu hastanede gerçekleştirdi ve bana da tavsiye etti . İkimizde aynı doktora gittik ve memnunuz .Ben de tavsiye ederim. Dr Selda Hanım 😊👍🏻
Neslihan95 HappyKids İstanbul Nişantaşı Amerikan hastanesi kadın doğum doktorum Doç.Dr Cengiz Alataş müthiş ilgili bir doktor çok memnunum doğumda orada oldu çocuk doktorumuz Dr. Hülya Çelik Seyyarsabit doktorumuzdan da memnumum özel sigorta olduğundan muayne ücreti uygun 👍
aselnur34 HappyKids istanbul çamlıca erdeme gidiyorum muayene ücreti 120 tl ama eşim gazi olduğu için ücretsiz bize 💛
Eelmas İzmit umuttepe yenidoğan 6.ayında bebeğim her ay götürdüm çok memnunum her sorumun cevabını aldım
Kerimehlc HappyKids surp pirgiç ermeni hastanesi dr.özge akça cok memnunuz 100 ₺ civarı dıye hatırlıyorum
OzEnAr Kocaeli Özel Akademi Hastanesi Kadın Doğum Nuri Hüseyinoğlu Çocuk Doktoru Erdal Pazar ikiside harika doktorlar tavsiye ederim.. 151 yada 161 olması lazım kadın doğumun muayenesi 121 lirada çocuk muayenesi
Tospikveannesi Afyonkarahisar da yaşıyorum park hayat hastanesi uzm.dr.Kadir Münir Pehlivanoğlu doktorumuz doğduğundan beri bu doktora götürüyorum çokta memnunum
FatosYK HappyKids esenyurtta özel esencan hastanesi doğum doktorum levent beydi cocuk doktorumuz nazmi bey her ay muayeneye gideriz ücret 80 di 120 oldu memnunuz doktorumuzdan cok ilgili ve herşeyi detaylı açıklıyor 😊😊
IRB HappyKids istanbul central hospital süleyman talay doktorumuz tavsiye üstüne başladık şimdilik iyi görünüyor.
BaranAras IRB bizim doktorumuz da kendisi sadece dezavantajı hocanın telini vermemesi ve ulaşmanın çok uzun sürmesi ki doktora değil derdinizi en fazla asistana anlatabiliyorsunuz
MrsG İzmir Egepol hastanesi muayene 105 TL Dr Bülent bey. Memnunum. İyi bir Dr ama bazen aklımıza takılan şeyler oluyor onun haricinde de Dokuz Eylül e çocuk hastanesine gidiyoruz. Oradan da memnunuz.
Minnakikizlerimmmm HappyKids ankara lokman hekim akay hastanesi Dr dilek çetine gidiyoruz.ikizlerime 170 ödüyorum ama yüzde elli fiyatı hastanede doğum yaptığım için 1 yıl geçerli fiyatı