Eliifmahmut7 Merhaba anneler, İstanbul Esenyurtta ikamet ediyorum oğlumu sünnet ettireceğim bana hastane tavsiyesinde bulunur musunuz?
arden2019 Eliifmahmut7 türkiye hastanesi cem kara. Cem bey tanınmış cok iyi bi doktor cok arastırmıstım.Haftanın belirli günleri ACıbadem Fulya da geri kalan gunler TÜrkiye hastanesinde çalışıyor şiddetle tavsiye ederim
tugcepmk Ali fuat Serpen'e gidiyoruz çok ilgili bir doktor whatsap'tan da iletişim halindeyiz. hastane değil özel muyanehanesi var.
Eylul-aynur Ankara gazi üniversiesi hastanesinde doğum yaptım zaten hastanede çalışıyorum kendi çalıştığım hastane ama doktorum asistan ezgi hanım gerçekten mükemmel bu doktor
Beybibeybi Türkiye hastanesi Dr Salim Erdoğan çok bilgili gereksiz asla ilaç test vs vermeyen ağır eski bir doktor. Teşhisleri tam tutuyor. Öngörülü
Arinim21 Şanlıurfa da Fatih Saraçoğlu özel şanmed hastanesindeydi artık academia da devam edecek memnunuz muayene ücreti 50
denizco HappyKids istanbul avcılar doğuş tıp merkezi Dr enrico ridolfi inanılmaz iyi bir doktor tamamen tedavi odaklı yumuşak nazik ve anneyi çok güzel telkin ediyor muayene ücreti 80 tl
betulercin HappyKids Sakarya beyhekim hastanesi Meryem Berfu Hanıma gidiyorduk 115 tl ödüyorduk şimdi Sakarya adatıp hastanesine geçti yine 115 tl ödüyoruz çok memnunuz.
Ege2019 HappyKids Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'nde Dr.Bilal Özden. Çok mükemmel bir hekim.çok memnunum.
Busekayra16 Bursa özel medicabil hastanesi Neslihan Göçet muayene ücreti (sağlık personeli indirimli) 133 tl normali sanırım 155 tl çok memnunum doktorumuzdan ☺️
Busekayra16 Bursa özel medicabil hastanesi Neslihan Göçet muayene ücreti (sağlık personeli indirimli) 133 tl normali sanırım 155 tl çok memnunum doktorumuzdan ☺️
SineMuratUtku HappyKids Bursa da özel muayenehane, Doktorumuz Hakan Gerçek. muayene ücreti 210₺ ve çok memnunuz 😊
Heaven1708 Gebze medical park hastanesi seydi battal gölgeliye gidiyoruz. Muhteşem bi doktor. Muaynesi 260 tl sanırım
OzgeYagmur HappyKids HappyKids Samsun Liv Hospital DR Harika SÖNMEZ muayene ücreti sanırım 150₺ biz özel sigortalı olduğunuz için vermiyoruz bir de özel muayene bebek nefroloğu GÜRKAN GENÇ onun muayene ücreti de 400₺