SYasemin HappyKids Anlara Şehir Hastanesinde Doğum yaptım. Önce suyum gelmişti evde. Acile gittim hemen yatış verildi. Yatış yaptıgım oda da Doğum yaptım. Anne ve bebek için hemşire geliyor bizimleydi taburcu olana kadar. Tek kişilik odaya aldılar bir tane rafekatcı alıyorlar eş haricinde ben çok memnun kaldım arkadaşlar.
Mom090 HappyKids istanbul / caddebostan Dr Demet Başdemir 550 TL Çok ama çok memnunum efsane bir doktor 👍🏼
EmirAli03 Bursa özel medicabil hastanesi Kadın doğum uzmanı Op. Doktor Oktay Altun İnanılmaz iyi bir hekim 🙏🏼 Çocuk doktoru ise yine aynı hastane Uzm. Doktor Neslihan Göçet 🙏🏼 ikisindende inanılmaz memnunum ☺️
Beyza30 HappyKids Cerrahpaşa Tıp Fakültesine gidiyorum doğumum orada olduğu için sağlam çocuk polikinliği takip ediyor mavi bir kitap var aşı takvimi var boyu kilosu vs her şey yazıyor doktorlar çok ilgili :) 9 aylık olduk hastanemiz doğduğu günden beri aynı SSK hastanesi olduğu için ücret ödemiyoruz
Fatmapo38 HappyKids kayseri memorial soner demirel doktor ve hasteneden memnunuz. Muayene ucreti 260 tl
Sinon HappyKids Tokat'ın uzak bir ilçesindeyim onun için sağlık ocağında ama aşı(özel aşı) ve önemli işlerinde özel hastaneye gidiyoruz farklı hastaneler İstanbul Gaziosmanpaşa medicalpark hidayet katipoğlu fiyatını hatırlayamadım Ankara ortadoğu Celaleddin soyadını hatırlayamadım 90tl gibi birşeydi sanırım Tokat medicalpark hangisi boştaysa
Gamzeciks HappyKids Gebze medicalpark emre dibek ve seydi battal gölgeli. İkiside çok güzel ilgileniyorlar.
Selmantuna HappyKids Ankara başkente gidiyordum hiç memnun kalmadım Dr Samı ye gidiyorum uzak bıraz şimdi ise KEçiorende Mustafa Akbank a gidiyorum muayne 70 tl
Eliifmahmut7 Merhaba anneler, İstanbul Esenyurtta ikamet ediyorum oğlumu sünnet ettireceğim bana hastane tavsiyesinde bulunur musunuz?
arden2019 Eliifmahmut7 türkiye hastanesi cem kara. Cem bey tanınmış cok iyi bi doktor cok arastırmıstım.Haftanın belirli günleri ACıbadem Fulya da geri kalan gunler TÜrkiye hastanesinde çalışıyor şiddetle tavsiye ederim
tugcepmk Ali fuat Serpen'e gidiyoruz çok ilgili bir doktor whatsap'tan da iletişim halindeyiz. hastane değil özel muyanehanesi var.
Eylul-aynur Ankara gazi üniversiesi hastanesinde doğum yaptım zaten hastanede çalışıyorum kendi çalıştığım hastane ama doktorum asistan ezgi hanım gerçekten mükemmel bu doktor
Beybibeybi Türkiye hastanesi Dr Salim Erdoğan çok bilgili gereksiz asla ilaç test vs vermeyen ağır eski bir doktor. Teşhisleri tam tutuyor. Öngörülü
Arinim21 Şanlıurfa da Fatih Saraçoğlu özel şanmed hastanesindeydi artık academia da devam edecek memnunuz muayene ücreti 50