kibritci_kiz Dilann92 yapabilirsin sana güveniyorum 🥰 benim hedefim evlendiğim kilo 53-54. Bu kiloya ulaşmam daha uzun zaman alıcak gibi 😁
Dilann92 kibritci_kiz benim de hedef kilom 53/54 🤩 yapacağım bu sefer 💪🏽 kalıcı olsun da uzun olsun razıyım 😄
Bir-prens-annesiii Dilann92 verirsiniz hatta kahvaltıyı 12-1 gibi yapıp akşam yemeğini 6 da yerseniz daha kolay olur sizin için
Dilann92 Bir-prens-annesiii onu da denedim aslında ama akşamları sürekli bi yeme isteği oluyor bende. Erken saatte oruç mantığına girersem bozmam belki diye bi de böyle deneyeyim dedim 🥲
Bir-prens-annesiii Dilann92 ben 12-1 de yiyordum akşam da 7-8 de yiyordum 7 ayda 9 kilo verdim 51 ile hamile olduğumu öğrenmiştim şuan 50 kiloyum oğlum 13 aylık ama yarı uyduysam yarı uymadığım oldu o yüzden biraz uzun sürdü vermem
Dilann92 Bir-prens-annesiii kilonuz azmış zaten gayet iyi vermişsiniz kalıcı olmuş en azından. Biz akşam yemeğini normalde de erken yeriz 5 gibi en geç. Ama işte sonrasında bende atıştırma isteği çok oluyor genellikle sıkıntıdan. Bi kaç gün deneyeyim böyle olmadı sizinki gibi yapıcam tekrar. Çok sıkıntılı bu süreçler ya kilo almaya meyilli bi yapım var zaten yıllardır al ver al ver artık sıkıcı geliyor
mombabyy Dilann92 evet oyle abur cubur falan hiç tüketmem dikkat ediyorum ama benimki sanırım hareketsizlikten çoğunlukla evde olduğum için
Dilann92 mombabyy ben de abur cubur tüketmem sağlıklı şeyler yerim genelde kuruyemiş meyve vs. Bunları fazla yemek de kilo vermeyi engelliyor tabi malesef 🥲 bi de doğumdan sonra metabolizma yavaşlıyor demişti gittiğim bi diyetisyen. Sporla desteklemek de faydalı olabilir
1cocuksevdasi Dilann92 aynı beni tarif ettin 😆 1.57 boy kilo en son 69 du 70 71 69 diye değişiyor 62 ile hamile kaldım 82 ile doğuma gittim ama bebeğim 4 aylık nasıl gidecek kilolar ya çocuk emeklemeye baslasin gider diyorlar
Dilann92 1cocuksevdasi valla benim gitmedi ne emekleme döneminde ne yürüme döneminde 😄 dikkat etseydim emzirirken daha kolay verebilirdim. Bence gider diye beklemeden dikkat etmeye çalış emzirirken vermek daha kolay
Mink-hyt Dilann92 canım saat 3 çok erken. Tansiyon düşüklüğü şeker düşüklüğü yaşayabilirsin . Sabah kahvaltını biraz daha geç yapıp 11 gibi akşam yemegını 5 gibi yaparsan daha dinç olabilirsin. Ben saat 3 ündenedim de aşırı bitkindim olmadı şekerim düştü mecbur yemek zorunda kaldım .birde salatalık yiyebilirsin çok açlık şeker düşüklüğünde kaloris çok düşük tuzsuz bi şekilde
Dilann92 Mink-hyt ay tansiyonum zaten düşük daha düşerse bayılır kalırım bi yerde o zaman 5 yapayım en iyisi
yorgunanne4141 Bende aynı şekilde post atmıştım kimse bişey yazmamış ama istersen girip bakabilirsin motivasyon olsun diye baslık actım . Bende 155 im tam 1 hafta oldu diye başlayalı 2 bucuk kilo vermişim suan kilom 65 hedefim 55 olmak bayrama kadar
Dilannn1334 Dilann92 merhaba bende 59 ile hamile kaldım şu an 67 kiloyum dün diyetisyene gittim liste verdi günde iki öğün kahvaltı 11 de akşam yemeği 7 de arada da kahve meyve ve kuruyemiş var bence akşam yemeği yiyin gece boyunca süt üretimi etkilenebilir kahvaltıyı biraz daha geç yapıp öğlen yemeyin
Dilann92 Dilannn1334 emzirmiyorum benimki 4 yaşında ☺️ ama dediğiniz yöntem daha iyi sanki zaten yaz geliyor günler uzun 3 çok erken olur
eylulcakir Dilann92 ben öğlen 1 de kahvaltı akşam 7 de yemek yiyorum 7den sonra hiçbir şey yemiyorum bu şekilde 2 haftada 3 kg verdim daha çok da verirdim ama zaten zayıfım sanırım az kilo verdim bu yüzden. Ben kan şekerimi düşürmek için bu yola girdim kilo fazlam yok ama kan şekerim yüksek baş dönmesi ve halsizlik yapıyor malesef
Dilann92 eylulcakir 2 haftada 3 kg bence çok iyi 👍🏽 1 hafta 10 gün bozmadan devam edince alışıyor insan ben de haftada 1 kg bile versem çok sevinirim 🤗