Siyahbeyazl Ssssraa Her iki turlude olur, ben 6 aydir kullaniyorum ve zeytin yagina batirip verirseniz hemen aninda fayda ediyo, enazindan bizde oyle
Ssssraa Janss KuzeyiinAnnesii Siyahbeyazl az önce verdim fitili ardından ıkındı ve kaka yaptı ama o kadar az ki anlatamam beraberinde de fitili çıkarmış. Bebeğim aç olduğu için kabız olmuş olabilir mi? Ek gıdaya geçtik geçeli fazla emmiyor ve fazla besin almıyor 🤦🏻♀️
Siyahbeyazl Ssssraa Bence aclikla alakasi yok, benim kizim ek gidadan kabiz mesela patates muz ve kabiz yapan yiyeceklerden uzak tut bi sure, bide bebekler kabiz olunca istahsiz da olurlarmis doktorum oyle dedi dun ben zeytin yagi da iciriyorum ise yariyor gibi
Cereninannesi Ssssraa ben bir bıçak yardımıyla kabuk soyar gibi inceltiyorum dik uzun şekilde zeytinyağıda sürüp o sekilde veriyorum kolay giriyor ve hemen yapıyor
mesepalamudu16 Ssssraa normal gitseydi kilomuz 6 . Aydan sonra başlardım. Biz 5. Ayda yoğurtla başladık .
Ssssraa Siyahbeyazl yani fitil attığım halde çok azıcık yaptı içinde yok mu ki diye aklıma gelmiyor değil
Ssssraa ElizErva ben attım on dakika sonra çok azıcık gaitayla beraber fitili çıkardı sonrası yine hüsran. Şimdi acile götürüyorum belki lavman yaparlar
ElizErva Ssssraa bence bosuna götürüyorsunuz benim kızımda öyle azıcık yapıyor fitilden sonra çünkü kakası yok kabız olsa aglar agrıdan sürekli
Minik12_3 Ssssraa götürmeyin son çaremiz goturmwk olsun İnanın benimde Öyleydi Ve hla çekiyoruz zaten bir süre herşeyi kestim emzirdim Sadece yoğurt Ve Su verdim ek gıda olarak. En az 5 gün böyle devam ettim kulak çubuğunu zeytin yağına Batırıp Poposuna Sokun hemen Yapicaktir ılık duş aldırın masaj yaptırın yoğurt Bağırsakları Calistiriyo Yoğurt verin
Minik12_3 Ssssraa bir kaç gün kesin ek gıdayı yapicaktir Fitili ZeytinYagla Koy poposuna Yapar Surekliasaj yap ayaklarını bisiklet sürer gibi yap. yurutece köy gidip gelmesini sagla Nekadar hareket ederse Okadar çabuk yapar emekliyorsa eğer bir kaç tür atmasını sagla