KuzeyiinAnnesii Ssssraa dikine kesme gibi bişey demedi doktor yarımını ver demişdi kes yarım koy neden uğraşıyosun dikine kesmek için
Deletedmom020 Ssssraa oda sıcaklığında olduğu zaman dağılmıyor canım bende dikine inceleyip yarısını veriyorum. Petrğin üstüne koy yarım saat
Janss Ssssraa Dikey kesmenizin istenmesindeki sebep makat çatlağı oluşumunu engellemek için. Yan yatırıp tek hamlede dik kesebilirsiniz.
Mukaddes34 Ssssraa ben tüm veriyorum çok geçmeden bütün halinde çıkıyor zaten fitiller bağırsak tarafından emilip kana karışmaz daha bağırsakları o kadar gelişmedi ben tüm olarak kullanıyorum Dr söyledi
Ssssraa Janss KuzeyiinAnnesii Siyahbeyazl az önce verdim fitili ardından ıkındı ve kaka yaptı ama o kadar az ki anlatamam beraberinde de fitili çıkarmış. Bebeğim aç olduğu için kabız olmuş olabilir mi? Ek gıdaya geçtik geçeli fazla emmiyor ve fazla besin almıyor 🤦🏻♀️
Siyahbeyazl Ssssraa Her iki turlude olur, ben 6 aydir kullaniyorum ve zeytin yagina batirip verirseniz hemen aninda fayda ediyo, enazindan bizde oyle
Siyahbeyazl Ssssraa Bence aclikla alakasi yok, benim kizim ek gidadan kabiz mesela patates muz ve kabiz yapan yiyeceklerden uzak tut bi sure, bide bebekler kabiz olunca istahsiz da olurlarmis doktorum oyle dedi dun ben zeytin yagi da iciriyorum ise yariyor gibi
Cereninannesi Ssssraa ben bir bıçak yardımıyla kabuk soyar gibi inceltiyorum dik uzun şekilde zeytinyağıda sürüp o sekilde veriyorum kolay giriyor ve hemen yapıyor