Birgubilikannesi55 Sat_123 üzüm sirkesi ile sildiğim yer çıkmış suntadan kurumuş izi bile belli değil ama zeytinyag lekesi duruyor ama kumaşa silmemistim. Gerçekten domuz yagi olabilir mi sadece 1 kez üzüm sirkesi ile sildim sadece
Sat_123 Birgubilikannesi55 valla ben inanmazdım bu tür şeylere ama şuan yeni yeni anlıyorum biraz geç oldu şimdi insanlar çok kötü kalpli inşallah olmaz eğer domuz yağından şüpheleniyorsanız bol bol dua ve sadaka verin Rabbım kim yaptıysa ona döndürsün
Birgubilikannesi55 sibelkilic dun gece bimden aldığım üzüm sirkesiyle 1 kere sildim suntadan çıkmış izi bile yok kurumuş orası sadece Kumaşı silmemistim
Birgubilikannesi55 -_Esra_- yatağımın ayak ucunda turuncu kati bir leke buldum paket yağ olur ya onun kıvamda ele bulasio ama koku ve parlama yoktu bimden aldığım sirkeyle sildim çıktı. Yatağın üzerindeki lastikli çarşafa bulasmamisti
Birgubilikannesi55 -_Esra_- kapımın da arasına koyu sarı yagimsi bisey sürülmüş parca parca oluyodu ama yağlı biseydi parlıyordu
Birgubilikannesi55 sibelkilic anlamadım saf hakiki temizlik sirkesi oluyo onu mu diyorsunuz saf üzüm sirkesi olsa olmaz mi
Birgubilikannesi55 Sat_123 hocaya gittim fotoyu gösterdim domuz yag değil dedi bana ve eve yazı yazdı nuska falan üstüme de okudu rahatladım walla yalan yok gece odamda uyudum