nehirsude0 _xAzrax_ aaa bak sen çok zeki birden bulacam şimdi ben o mahlukati🤔 Esra hocam bilirse 300 doları beğenmedi fakirin yüzu güler mi beggggg
-_Esra_- _xAzrax_ Boşan Esra Feminist Esra Yılan dilli esra Yuva bozan Esra’dan sonra böyle bir lakapla anılmak ancak kisdsteki kariyerimin bitmesi demektir gkfm yer yarılsa da içine girsem 😂
Meri-Mel -_Esra_- Alttaki açıklamayı okumasam Esra aha polisim ayağına bizi kekliyor bu bu denli bilgi büyücüde yok yazacaktım🤣😃🙈👀
Meri-Mel -_Esra_- Hiç bir güç yuva yıkan boşan Esrayi geçemez 😃👀 ay ilk girdiğim zamanlarda diyordum bu kadın delirmiş gibi boşan, boşan yazıp duruyor yazık insanlara diye meğer buradaki insanlar delirmismis
de25 Birgubilikannesi55 koyu krem renginde kremsi bisey ama farklılık gösterir kokusu yok kaygan bisey gıda ürünlerinde jöle işlevi görür daha çok
Birgubilikannesi55 Sat_123 üzüm sirkesi ile sildiğim yer çıkmış suntadan kurumuş izi bile belli değil ama zeytinyag lekesi duruyor ama kumaşa silmemistim. Gerçekten domuz yagi olabilir mi sadece 1 kez üzüm sirkesi ile sildim sadece
seniyirimmisdafaa nehirsude0 kiz bu carpilma olayi filan degil ablamin evliligiyle uğraşıyo kaynanasi bilmiyorum buyuye inanmayan ve basina gelmeyen buyuk ihtimal yadırgar dogal karşılıyorum ama büyü diye bise malesef ki var
Sat_123 Birgubilikannesi55 valla ben inanmazdım bu tür şeylere ama şuan yeni yeni anlıyorum biraz geç oldu şimdi insanlar çok kötü kalpli inşallah olmaz eğer domuz yağından şüpheleniyorsanız bol bol dua ve sadaka verin Rabbım kim yaptıysa ona döndürsün
Birgubilikannesi55 sibelkilic dun gece bimden aldığım üzüm sirkesiyle 1 kere sildim suntadan çıkmış izi bile yok kurumuş orası sadece Kumaşı silmemistim
Birgubilikannesi55 -_Esra_- yatağımın ayak ucunda turuncu kati bir leke buldum paket yağ olur ya onun kıvamda ele bulasio ama koku ve parlama yoktu bimden aldığım sirkeyle sildim çıktı. Yatağın üzerindeki lastikli çarşafa bulasmamisti