Dsedaa Eslem_Somuncu 4 kilo doğdu😍 hem mama hemde sütümü sağarak veriyorum genel de uyurken içiriyırum mamasını yoksa içmiyor zar zor
Eslem_Somuncu Dsedaa ben erken dogurdum biraz 3600 doğdu sadece anne sutu olunca pek kilo alinmiyor mama guzel kilo yapiyor benimde mama alasim var su siralar kiloyu az aliyor diye
Dsedaa Eslem_Somuncu aslında ben mamaya başlamadan önce daha iyi kilo alıyordu mamaya başladıktan sonra azaldı aylık kilo alımı doymadığı için başlamıştım ama sonra da bıraktı beni emmeyi 🙄
Eslem_Somuncu Dsedaa kötü olmuş başlamasaymissim iyiymis ama durmadi doymamiş gibi galiba yoksa niye baslayasiniz. Doymuyomus gibi hissettiriyo bazi bebekler annelere mecburen basliyar kilo alimi iyi olsada
Dsedaa Eslem_Somuncu aynen akşamları bir kez veriyordum zaten genel de akşamları süt azaldığı için çok huysuzlanıyordu hiç vermediğim zamanlar da oluyordu hatta
Bilgebugra Hafizenr benimki de 100 gr almıştı bir ayda sadece. Her çocuğun bi kapasitesi var bence naparsam yapayım daha fazla içmiyor
Mryyyy123_ 4 ay Bir haftalığız emziriyorum emzirdikten sonra 120 cc veriyorum ancak 150 e çıkardım çünkü bebegim doymuyor sütüm az olduğu için mamaya basladım
Deletedmom772 Ndderdem Merhaba.Sizin ulkede varmi yokmi bilmem Ben FrisoGold veriyorum bu olmadikda Hipp veriyorum doktor tavsiyesile
Masalinannesiii Hafizenr cok az icmiyomu canim ya alostirmaya calis 90 ben 2 aylikken veriyodum cok az iciyo almaz tabiki. 120 iciyo benim kizim 3 saattr bir versem daha cok icicek hatta sanki az gibi geldi:(