Tgcs Hafizenr 3ay 22 gun 135cc içiyo 8kılo cunku. Aydan zıyade kılo onemlıdır alması gerekn cc ıcın. En pratik hesaplama kilosu bölü 56dır.
Dsedaa Tgcs benim kızım da 4 ay 8800 ama 120 zor içiyor 🙄 önce çok güzel içerdi 150 2 aydan sonra gitti iştahı
[silindi] Kimyambozuldu ben mama verdiğim için biliyorum anne sütünün sindirimi daha kolay olduğu için ne zaman isterse verilir istediği miktarda
Eslem_Somuncu Dsedaa benimkide kkinci aydan sonra gitti masallah nasil boyle kilosu yemedigi halde. Mama mj iciyor kac kilo dogmustu
Hamzaeda 3 saatte bir 120 cc içiyor benim oğlumda yeni 4 aylık oldu ama bi kaç gündür denemek için 150 cc verdim onuda içti ama sanki kabız oldu gibi fazla içince birden
[silindi] Kimyambozuldu hayır emzirmediğim için sadece mama verilme değerini biliyorum. Hem emziren hem anne sütü verenler genelde bir öğün mama bir öğün anne sütü olarak gidiyor mama verecekse kilo/56 yeterlidir ama anne sütü bebeğin emdiği kadardır sağıp verilen de bebek ne kadar içerse odur azı fazlası olmaz diye biliyorum
Dsedaa Eslem_Somuncu 4 kilo doğdu😍 hem mama hemde sütümü sağarak veriyorum genel de uyurken içiriyırum mamasını yoksa içmiyor zar zor
Eslem_Somuncu Dsedaa ben erken dogurdum biraz 3600 doğdu sadece anne sutu olunca pek kilo alinmiyor mama guzel kilo yapiyor benimde mama alasim var su siralar kiloyu az aliyor diye
Dsedaa Eslem_Somuncu aslında ben mamaya başlamadan önce daha iyi kilo alıyordu mamaya başladıktan sonra azaldı aylık kilo alımı doymadığı için başlamıştım ama sonra da bıraktı beni emmeyi 🙄
Eslem_Somuncu Dsedaa kötü olmuş başlamasaymissim iyiymis ama durmadi doymamiş gibi galiba yoksa niye baslayasiniz. Doymuyomus gibi hissettiriyo bazi bebekler annelere mecburen basliyar kilo alimi iyi olsada
Dsedaa Eslem_Somuncu aynen akşamları bir kez veriyordum zaten genel de akşamları süt azaldığı için çok huysuzlanıyordu hiç vermediğim zamanlar da oluyordu hatta
Bilgebugra Hafizenr benimki de 100 gr almıştı bir ayda sadece. Her çocuğun bi kapasitesi var bence naparsam yapayım daha fazla içmiyor