meleklerim37 Babybaby45 sabah akşam dedi saat söylemedi akşam yatarken veriyorum gece fazla ateşlenmiyor o zaman
Eda95 Babybaby45 fitil ve parol verdi parolu içmese fitil verin ateşi yükseldiğinde denildi saatini söylemediler bende parolu kullanıyorum fitili 3 kere verdim 39.9 oldu ateş öyle verdim
Babybaby45 Eda95 allah yardmcmz olsn cok zor bebeklern hasta olmasına insan hele hc dayanımıyr ağz dili yok inliyor yavrular calpolu ateşli oldgnda kaç saat arayla veriyorsunuz peki😒
Eda95 Babybaby45 ben 4 saat arayla veriyorum sanırım öyle verilmesi gerekiyormus 4 saat geçtikten sonra ateşi olmasa da veriyorum ateşi çıkmadan daha iyi oluyor isterseniz birde öyle deneyin
meleklerim37 Eda95 bizimkide su içmiyor portal suyunu severdi agzına damla koymuyor ve çok öksürüyor burnunu sürekli serum fizyoloji uyguluyorum ama yok bogazları doldu sesi kısıldı yavrumun biran önce iyileşsin yüreğim dayanmıyor onu aglarken görmek
Eda95 meleklerim37 inanın aynen bende öyle ateşten dudakları çatlamış nasıl kötü bi virüs anlamadim ağzının ici yanıyor acaba sizde de öylemi memeyi alınca meme ucu yanıyor resmen
Aslimeyra Sabaha kadar başını bekledim fakat ateş hep 39 38derece arasında gtti geldik doktor bide sadece Dolven ve fitil verdi baska bir ilac vermedi Dolven ile nasil iyileşecek anlamadim sabaha kadar yavrum hep agladi
Eda95 Aslimeyra dolveni bilmiyorum ama parol ve calpol bende ise yarıyor ateşini düşürüyor bide 4 saatte bir verilmesi gerekiyormus farklı stes düşürücü veriyorum ateşten inliyor ya resmen canım benim büyükler zor dayanıyor çocuklar napsın rabbim safi adıyla şifa versin bütün anne kuzularına
Babybaby45 Eda95 hadi ya gün içindemi 3 kere verdnz bnde günde bir kez verilşr diye maf oldm idare ettrmeye çalştö cocuk halszlktn maf oldu kaç aylk bebegnz
Babybaby45 Eda95 aynen şurup ztn 4 saat arayla verşyormda gece ona rağmen düşmedi ateşi ondn sormak istedm
meleklerim37 Eda95 benim bebeğimin ateşi düştü gece şimdide yok şükür ama aglamaktan sesi kısıldı fitil atarken makatı çok sıcaktı ama ağzının içi çok sizin dediginiz gibi sıcak değil
Aslimeyra Eda95 evet doktor acilde 4 saatte bir verebilirsiniz dedi zaten çocuğum ilaç içmek dahi istemiyor agzni açmıyor ağlıyor allahim herkesin evladına şifa versin insan cok üzülüyor hemde çok
Eda95 Babybaby45 ateş-i düşmezse fitil deneyin ılık düş ve soğuk kompress az da olsa ateşini düşüyor ben ateşi olmasada vermek zorunda kaldım çünkü resmen can çekişiyordu şuan 5 ay 24 günlük sizin ki kaç aylik
Babybaby45 Eda95 anladm bugn inatçı düşmeyen ateşi olrsa öyle yapaym bnde iyi defl diye cok tereddütte kaldm fitil vermede şimdi bu ayın 13 ünde tam 4 aylık olacgz bizde hayırlsyla
Eda95 Babybaby45 sizinki daha minikmis kuzum benim çok dikkat edin ay olarak daha küçük bebeklerde ciğere indirmesi çok oluyormuş rabbim korusun bian önce şifa olur iyileşir kuzular inşallah canım
Gkhnn71 Eda95 gecmis olsun ek gıdaya basladiysaniz portakal suyu icirin ateşi düşürüyor. Bide limonla ayak tabanlarina masaj yapin
Eda95 Gkhnn71 el gıdaya yeni başladık verdim portakal suyu ama hemen geri kusuyor limonu denemedim şimdi deneyim o zaman teşekkürler