Eda95 Gkhnn71 el gıdaya yeni başladık verdim portakal suyu ama hemen geri kusuyor limonu denemedim şimdi deneyim o zaman teşekkürler
meleklerim37 Eda95 benim bebeğimin ateşi düştü gece şimdide yok şükür ama aglamaktan sesi kısıldı fitil atarken makatı çok sıcaktı ama ağzının içi çok sizin dediginiz gibi sıcak değil
Eda95 meleklerim37 şükür benimde ateşi düştü ama huysuzluk devam uykusuzluk azaldı biraz atesolmayinca uyumaya başladı
Oykulum Eda95 aynen şükür biz de bugün iyiyiz ama giydirip giydirmeme de tereddüt ediyorum siz zıbınla mu yatırıyorsunuz şimdi üşür diye korkuyorum ama ya ateş çıkar sa
Eda95 Oykulum ateslikyken bezle durdu ama dediginiz gibi üşür diye korktum bacakları çok soğuktu zıbın giydirdim ateşi azaldikca üzerini giydirmeye başladım ama ince şeyler giydiriyorum
Aslimeyra Nasıl oldu kızlar bebekleriniz benimki bugün biraz daha iyi atesi çıkmadı gece hiç ama bu defada boğazları acıyor sanirim birsey yemek istemiyor ve cok öksürüyor
Eda95 Aslimeyra benimde bugün 3 .günümüz şükür ateş yok Ama huysuz sesi kısılmış öksürük devam ediyor biraz daha iyiyiz çok şükür
Sinem26 Eda95 turkıyede salgın var galıba kımden duysam hasta domuz grıbı olmus bır aylıgına gelıcektım eskısehıre gezmeye korktum valla vazgectım 😔
Eda95 Sinem26 bende hiç zamanı değil gelmeyin gerçekten çok pis bir salgın hemen bulaşabiliyor ve geçmesi çok zor