canocan231_ 6+4 gebelik var bugün doktora kalp atışı için doktora gittim kese var bebek yok dedi alt ultrason istedi kabul etmedim 2 hafta sonra yine gel dedi böyle bir durum yaşayan oldu mu önce bebek görünmemesi sonradan görünmesi?
medinekaplan canocan231_ cnm Altan muayeneyi keşke kabul etseydin benimde kesem 7 haftalıkti doktorum sağlıksız gebelik dedi kürtaj yapalım dedi kabul etmedim özel hastaneye gittim doktorum Altan muayene edelim bakalım dedi baktı bebekte kalp atışıda var dedi
Bebegim3535 canocan231_ alttan muayene zarar vermez bebeğe endişelenmeyin. İlk gebeliğimde çok kilolu olduğum için 5. Aya kadar hep alttan muayene oldum ki hamileliğim tüp bebekti. Birdahaki muayenenizde inşallah görürsünüz bebeğinizi🙏
segah06 canocan231_ ben yaşadım 9 haftaya kadar kalp atışının duyulmaması normal. Hatta 9.hafta da karından USG ile duyamayip vajinal USG ile duymuştuk kalp atışını. Daha minnacık annesi, duyarsın Allah’ın izniyle birkaç haftaya kalbini🙏🏻
canocan231_ canocan231_ segah06 cevap için çok teşekkür ederim kendimi yedim bitirdim burda 🙄 peki kalp sesi duymadığınızda bebeği de mi görmediniz çünkü doktorum kese var bebek yok dedi kusura bakmayın çok soru sordum
defnedeniz2124 Canım ilk bebeğimde 5+3 de öğrendim sadece kese vardı 2 hafta sonra gittim bebek göründü
canocan231_ medinekaplan ben diğer gebelikte alt ultrason girdiğim günün gecesi düşük oldu ondan sonra hep alt ultrasondan korkar oldum
canocan231_ zehra1998 bir önceki gebeliğimde alt ultrasona girdim gecesinde düşük oldu ondan sonra bir daha girmedim hep korktum
beyza1207 canocan231_ arkadaşım yaşadı kürtaj yapacaklardı başka doktora gitti ve bebek görünüyordu nasıl görmezler bebek orda duruyor demişti
canocan231_ beyza1207 ayy Rabbim korusun kimbilir kaç kadının hayalini böyle çalıyorlar tam bilmeden kürtaj oluyorlar 😔
medinekaplan canocan231_ geçmiş olsun cnm anladım allah sabır versin inşallah bu defa güzel bir hamileliğin olur
Hoptirililaylalaylaylilaylom gebeliğimde Çift çizgi çıkmıştı. Randevu aldım doktora gittim, bebeği göremedi, öğleden sonra gel dedi tekrar gittim, Yine göremedi, bu sefer Pazartesi günü gel dedi. Bazı sebeplerden dolayı Pazartesi günü gidemedim, yaklaşık bir hafta 10 gün sonra başka bir hastaneye gittim.. Doktor bana “ kim söyledi sana boş kese olduğunu” demişti. 7haftalık olmuştu bile 🥰 Şimdi de, tıpış tıpış, emekleyerek ve mızırdanarak yanıma geldiii, uyku istiyo 😍10.5aylık
Feridece28 canocan231_ 6 haftalıkken gittiğimde bana da kesen çok güzel oluşmuş ama bebek çok küçük olduğu için gözükmüyor demişti. Endişelenecek bişey yok, 2 hafta sonra hem görmüştüm hem kalbini duymuştum 🤤
canocan231_ Feridece28 tekrar bir umutlandım şimdi bugün hastaneden geldiğimden beri hiç aklımdan çıkmıyor 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum