canocan231_ medinekaplan ben diğer gebelikte alt ultrason girdiğim günün gecesi düşük oldu ondan sonra hep alt ultrasondan korkar oldum
medinekaplan canocan231_ geçmiş olsun cnm anladım allah sabır versin inşallah bu defa güzel bir hamileliğin olur
canocan231_ beyza1207 ayy Rabbim korusun kimbilir kaç kadının hayalini böyle çalıyorlar tam bilmeden kürtaj oluyorlar 😔
canocan231_ zehra1998 bir önceki gebeliğimde alt ultrasona girdim gecesinde düşük oldu ondan sonra bir daha girmedim hep korktum
Hoptirililaylalaylaylilaylom gebeliğimde Çift çizgi çıkmıştı. Randevu aldım doktora gittim, bebeği göremedi, öğleden sonra gel dedi tekrar gittim, Yine göremedi, bu sefer Pazartesi günü gel dedi. Bazı sebeplerden dolayı Pazartesi günü gidemedim, yaklaşık bir hafta 10 gün sonra başka bir hastaneye gittim.. Doktor bana “ kim söyledi sana boş kese olduğunu” demişti. 7haftalık olmuştu bile 🥰 Şimdi de, tıpış tıpış, emekleyerek ve mızırdanarak yanıma geldiii, uyku istiyo 😍10.5aylık
Feridece28 canocan231_ 6 haftalıkken gittiğimde bana da kesen çok güzel oluşmuş ama bebek çok küçük olduğu için gözükmüyor demişti. Endişelenecek bişey yok, 2 hafta sonra hem görmüştüm hem kalbini duymuştum 🤤
canocan231_ Feridece28 tekrar bir umutlandım şimdi bugün hastaneden geldiğimden beri hiç aklımdan çıkmıyor 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Azram3523 canocan231_ benim kesem vardı ama kalp atışı yoktu alttan muayene ettiler 7. Haftada vardı kalp atışı sonra 8de kalp atışı duyuldu. Suan bebeğim gayet sağlıklı alttan muayene olmak sandığınız kadar acı verici bir dırum değil
canocan231_ Azram3523 acıdan ziyade alt ultrasondan hemen sonra düşüğüm olmuştu ondan çekiniyorum ya tekrar düşük olur diye
merak canocan231_ 6 haftalıkken benimde görülmedi alttan muayene de var dedi 8. Haftada duydum kalp atışını. Kanda çıktı ultrasonla göremedi ilk.