Malaga Aslaniopbenimicin yaa evet 🤗 evin her yerinde canım yavrumun izleri var 😂 yıkamaya devam canım 🫶
ahsennr Malaga reflü başlangıcı olabilir çok fazla emiyorsa veya süt göğüste çok bekliyorsa onu da çıkartabilir az az emzirin gazını hemen alın sızıntı gibi kusması normal ama dikkat edin sürekli yan yatırmakta fayda var inşAllah iyileşir
ZeydsMom Malaga benimkide oyle. 4 ay oluyoruz artik hala devam. Ama kilo alimi cok iyi. Şöyle biseyde var benle yalniz olunca kusmaz ama babasi eve geldikten sonra ne zaman mama icse kusar. Cok fazla oynuyorlar guluyorlar heyecan yapiyor ben ona bagliyorum artik.
Malaga ZeydsMom evet çok sarsilmadan da oluyor bende 7/24 taze anne olarak bitmeyen enerji ile çocuğa oynatmadigim aktivite kalmıyor biraz salmak gerek, çok teşekkür ederim ❤️
ZeydsMom Malaga ne guzel sizinki sizle oynuyorsa . Benimki yalniz babasiyla oynar. Yemek uyumak benimle bir iki gulumser bide kotap okurum onu dinler kendince konusur baskada bisey yok 😄 ben oynamak istiyorum belki de bakiyor ay bu kendine yetmiyor benimle nasil oynasin yazik diyor 🤣🤣 babasi gelince hemem cirpiniyor oynamak istiyor. Ya bazen uzuluyorum neden aciktiginda uykusu geldiginde benim icin agliyor 🤣🤣
1cocuksevdasi Malaga normal kusması bizim burada derler ki kusan çocuk iyidir kilo alır fiskirarak kusmadigi sürece sorun yok 4 ay 13 günlük kusmaya devam
Malaga 1cocuksevdasi fışkırarak kusma burnundan gelmeli mi ? Öyle değil tabiki ama kusarken bir fiskirtma oluyor arada
Malaga ZeydsMom bunu anne olmadan önce biri yazsa aman takıldığı şeye bak derdim 😂 Sizde ağladığında babası seni istiyor bı tek senle oynuyor diye gaza getirin onlar takılsın siz dinlenin dicemde genelde o saatlerde de gün içinde yapamadığımız işleri yapıyoruz 😂 Ben eşim geldiğinde, ay seni görünce resmen gözleri parlıyor çocuğun diyorum çok seviniyor 😂😂😂 halbuki alakası yok
ZeydsMom Malaga evet ya o geldigindede islerimi yapiyorum birgun tamam ben de sizle oynayacagim diyorum ama bakiyorum kekdi kurabiyedi alip basimi gidiyorum. Artik esim kiziyor bi aksam da bisey yapma gel otur bizimle 🤣🤣 hergun bugun bisey yapmayacagim diyorum ama yok ya. Evet cok seviniyorlar ya ay sana benziyor ay bu haraketi sana cekmis iste seni istiyor falan soyleyince bakiyorum nasil mutlu 😄 yok yinede sagolsun bazen tukeniyorum konusuyor oglumla bak anne yorgun aglama benle oyun oynayalim anne uyusun falan duyuyorum ama yani olmuyor insan kendi rahat durmuyor iste 🤦🏻♀️
Malaga ZeydsMom yaaa nasıl ben ❤️ daha enerjim yok kek kurabiye yapmaya ama biri yapsada yesem ne güzel olur 😂😂 ailem de yok yanımda şehir dışındayım neyseki annem pazar günü dayanamayip geliyor utanmasam göbek aticam 😂
ZeydsMom Malaga ben de yalnizim . Annemler uzakta oturuyor gelemiyorlar gelicek pazar benimkide geliyor 😄😄
Malaga ZeydsMom yaa eş konusunda da ayniymisiz paralel evrendeki annedasim 😂😂 o zaman sevinelim özgürce tuvalete gidicez, şöyle boş boş duvara bakabilcez, yemek yapabilcez , belki saçımızı bile tarariz😂
Malaga ZeydsMom pazar gelicekler benimkiler akşam 😂salı günü buluşalım saçımızı tarayıp nasılmis yazalım 😂😂