ZeydsMom Malaga evet ya o geldigindede islerimi yapiyorum birgun tamam ben de sizle oynayacagim diyorum ama bakiyorum kekdi kurabiyedi alip basimi gidiyorum. Artik esim kiziyor bi aksam da bisey yapma gel otur bizimle 🤣🤣 hergun bugun bisey yapmayacagim diyorum ama yok ya. Evet cok seviniyorlar ya ay sana benziyor ay bu haraketi sana cekmis iste seni istiyor falan soyleyince bakiyorum nasil mutlu 😄 yok yinede sagolsun bazen tukeniyorum konusuyor oglumla bak anne yorgun aglama benle oyun oynayalim anne uyusun falan duyuyorum ama yani olmuyor insan kendi rahat durmuyor iste 🤦🏻♀️
Malaga ZeydsMom yaaa nasıl ben ❤️ daha enerjim yok kek kurabiye yapmaya ama biri yapsada yesem ne güzel olur 😂😂 ailem de yok yanımda şehir dışındayım neyseki annem pazar günü dayanamayip geliyor utanmasam göbek aticam 😂
ZeydsMom Malaga ben de yalnizim . Annemler uzakta oturuyor gelemiyorlar gelicek pazar benimkide geliyor 😄😄
Malaga ZeydsMom yaa eş konusunda da ayniymisiz paralel evrendeki annedasim 😂😂 o zaman sevinelim özgürce tuvalete gidicez, şöyle boş boş duvara bakabilcez, yemek yapabilcez , belki saçımızı bile tarariz😂
Malaga ZeydsMom pazar gelicekler benimkiler akşam 😂salı günü buluşalım saçımızı tarayıp nasılmis yazalım 😂😂
ZeydsMom Malaga ay ne guzel annedasim 🫶🏻iyimisin geldi mi annen? Benim ki hala hafiflemedi 2 gundur o kadar sinirleniyorum ki sol tarafimda sancilar gidip geliyor. Sinir sıkısmasımı kalp mi ne anlamadim gitti 😴
Malaga ZeydsMom geldi geldi çok şükür 🤗 insanın sıcak çay içmesi ne güzel bir şeymiş. Senin annen geldi mi ? Umarım bir an önce kurtul agrilarindan
ZeydsMom Malaga hayir bu pazar gelecek 🫠 simdi bebegim inat eder bensiz durmaz. Denk gelir annemin gelisine 😄 her defa oyle oluyor nedense .
ZeydsMom Malaga inanirmisin dun corba yapmistim ama malum hep corbam soyur ve istahim kuser sonunda 😄 esim bakti corba bebegimizi aldi koydu arabasina guya rahat yemeyimi yicem. Durmazkii aldim kucagima artik nolduysa esim sen mercimeyi seviyorsun ama hic sicak icemedin oglumuz geldiginden dedi 🤣🤣 aldi kendisi ben aylar sonra corbayi ilk defa sicak ictim 😄😄hep soyler ama onceleri kiyamazdim vermezdim ama simdi bisey demedim 😄
Malaga ZeydsMom tahmin ediyorum 🥰 ilk çocuk mu senin benim ilk 🤗 Bı de nerede oturuyorsun biz İstanbuldayiz
meleklerinannesi1727 Malaga Bnm kızımda altı ay boyunca direk ne emiyorsa kusuyordu doktor da olabilir sorun yok demişti altı ay sonunda geçti