mirz SweetMom__ itiraf ediyorum menfaatçi insanlardan nefret ediyorum ve hıcbırının yuzunu gormek istemezken hayatımda olmalarından huylanıyorum😂
defne_omer Zeliff kız defne 7 yaşında şimdi kardeşi oldu Ömer 2bucuk aylık uyutuyorum diyorum ağlarsa beni çağır arkamı dönüyorum uyanıyor ama hep defneyleyken hajsjjsjsj sanırım uyandırıyor
Marsila SweetMom__ İtiraf ederim ki çok kıskancım ve olumsuz düşünüyorum bu huyunu da hiç sevmedim sevmiyorum bitiremiyorum kıskançlığı törpüledim ama olumsuz düşünceleri asla bunun için destek almam gerekiyor sanırım bir de pimpirikliyim bir de çok safım ya
UrbanMom drkrd bebeğim kolikti çok zorlandım her kafadan ses geliyordu ne zaman 3 ayı geçtik ve tek başıma tamamen bakmaya başladım bebeğime bağlandım. stresten sütüm bile kesildi ama bağımız çok güzel şu an artık alıştım
duruguzel SweetMom__ bir kez dahi yapsanız bence çok iyi gelecek size. Kendinizi tutmayın. Ağlamak istediğinizde ağlayın. Tek başınıza kalmaya fırsat yarayıp bunu da gerçekleştirin
duruguzel Ucansupurge sınır çizmeyi denediniz mi? Yani bu yalnızca beni ve eşimi ilgilendirir lafını sizden duymak gerek. Söylediyseniz ve umursamıyorsa mümkün olduğu kadar aynı ortamda bulunmayın
Ucansupurge duruguzel Sınır cizemiyoruz çünkü sınır çizilecek bir insan degil. Normal konuşuyorum olmuyor , bağırıp çağırıyorum olmuyor. Beni kapıdan kovsaniz bacadan girerim diyor.