defne_omer SweetMom__ itiraf ediyorum eşimin sevgisine bir türlü inanmıyorum ne yaparsa yapsın güvenemiyorum da sanırım güven problemim var
aleksandralarossa SweetMom__ itiraf ederim ki ben tam bir tembelim bı saat oldu daha bulaşık yıkıcam🥺
aleksandralarossa SweetMom__ kimmm yıkıcak aşkım ben yapmassam kimse kılını kıpırdatmaz kokar ev fareler basar gene kalkam da ben yapam demezzzzz 😮💨😮💨😮💨
mucizemm94 SweetMom__ itiraf ederimki kocamın sürekli beni aldattığını düşünüp paronayak gibi geziyorum beynimde kura kura ruyalarima girdi adam şükür işinden eve maşallah ama.ben kuruntulu ruh hastası😁
Yusufandmom SweetMom__ çocuğumu benden başka kimse sevmesin dokunmasın istiyorum eşimi arada bı boğmak istiyorum beynini açıp anlamadığı şeyleri beynine kazımak istiyorum artık temizlik yapmak istemiyorum kinayacak kişiler gelmesin evime
neseaydin SweetMom__ itiraf ediyorum kendimi çok seviyorum,bana birşey olursa dayanamam:) ikinci itiraf Eyfel kulesini trafo sanıyordum😂😂
Elisaseleda EypMom öyle stres yaparsanız kesilir her annenin sütü bebeğine yetecek kadardır sütünüzü artırcak şeyler tüketin 🎀
Sedsedsed SweetMom__ itiraf ederim ki ben bir düzen manyağıyım ve bir rutinimin bozulması halinde o gün benim için bitmiştir😂
bipolyanna SweetMom__ itiraf etmeliyim ki doğum yaptıktan sonra kayınvalidemden hoşlanmamaya başladım (sürekli sütün mü az yetmiyor mu doymuyor olabilir çocuk diyor onun dışında sürekli bir yönlendirme çabası onun dediği yapılsın istiyor sürekli )
guldef Tekbenimsucumguzelolmakdemi bende bende bende 😓 bazen yatmadan gece başımı cikartip koymak istiyorum bı yere
peri_kizi_ araspoyraz sen ben olabilir misin😂😂bana bide cevap veriyolar tartışma uzuyor ta ki mutfak bezini tezgahın üstüne koyana kadar😆