edanisa SweetMom__ itiraf ediyorum kiii cok ama cok takıntı biriyim buna bi çözüm olsa keşke hereyi otu boku kafama takarım hiç sevmiyorum bu özelliği mii
rumeysa1177 SweetMom__ itiraf ediyorum ki ders çalışıp atanmadigima çok pişmanım hayatımı sanki yarıda kesmiş gibi hissediyorum ama hamd ediyorum tabiki 😅
Zeliff SweetMom__ itiraf ediyorum. Küçükken kardeşimi uyutup başında bekle diyen annem özür dilerim ben hep vaktinden önce uyandırıyordum. Ne yapayım çocuktum ve oyun oynamak varken sessiz bir odada beklemek işime gelmiyordu😶🌫️
UrbanMom drkrd bebeğim kolikti çok zorlandım her kafadan ses geliyordu ne zaman 3 ayı geçtik ve tek başıma tamamen bakmaya başladım bebeğime bağlandım. stresten sütüm bile kesildi ama bağımız çok güzel şu an artık alıştım
mamanveutdormir SweetMom__ itiraf etmeliyim ki hiçbir şeyi takmıyor herşeye ve herkese soğuk görünsemde beynimde milyar kere yankılanıyor olanlar yaşananlar söylenenler söyleyemediklerim söylediklerim. müthiş öfke nöbetleri yaşıyorum.
defne_omer SweetMom__ itiraf ediyorum eşimin sevgisine bir türlü inanmıyorum ne yaparsa yapsın güvenemiyorum da sanırım güven problemim var
aleksandralarossa SweetMom__ itiraf ederim ki ben tam bir tembelim bı saat oldu daha bulaşık yıkıcam🥺
aleksandralarossa SweetMom__ kimmm yıkıcak aşkım ben yapmassam kimse kılını kıpırdatmaz kokar ev fareler basar gene kalkam da ben yapam demezzzzz 😮💨😮💨😮💨
mucizemm94 SweetMom__ itiraf ederimki kocamın sürekli beni aldattığını düşünüp paronayak gibi geziyorum beynimde kura kura ruyalarima girdi adam şükür işinden eve maşallah ama.ben kuruntulu ruh hastası😁
Yusufandmom SweetMom__ çocuğumu benden başka kimse sevmesin dokunmasın istiyorum eşimi arada bı boğmak istiyorum beynini açıp anlamadığı şeyleri beynine kazımak istiyorum artık temizlik yapmak istemiyorum kinayacak kişiler gelmesin evime