drkrd SweetMom__ itiraf edeyim ki bebek bakmak çok zormuş hayatım bitmiş gibi hissediyorum ve bitti de 🥺
BabyBerry tosbikanne1994 evet çözmüşsün aşıyı bahane göstermek bütün soruna çözüm bulmuşsunuz 😂 destek almak demek gayet pozitif bir yaklaşım. Bu arada ablacımı sarkastik anlamda kullandım 😂
hfsgltn Bazen çok yanliz kalmak istiyorum hiç kimseyle konuşmayıp uyumak kafamı toparlamak oturup ağlamak istiyorum
LaraCroftTombRaider SweetMom__ Çok konuşan insanlardan nefret ediyorum ve kimseye güvenmediğim için arkadaş edinmiyorum
fatmadereninannesi SweetMom__ itiraf ediyoruumm evde oturmak b.k gibi işe dönmeyi dört gözle bekliyorum ama bu çocuğumu sevmediğim anlamına gelmesiiinnn
kaderbilge SweetMom__ itiraf ediyorum ki insanlari hep kendim gibi sanıp gene yarı yolda birakiliyorum ve para harcamak istiyorum ama birikimde yapmak istiyorum😃
Elsnazan SweetMom__ Bebeğime aşırı düşkünüm hep eşime söyle tutma niye ağladı bakamıyorsan deyip sürekli darlıyorum haha kafam arada gidip geliyor 😂
Senaxxx SweetMom__ itiraf ediyorum bebeğim hariç kimseyle derinden bağ kuramıyorum hep duvarlarım var içimde ama belli edemiyorum