mutlul SweetMom__ 😂🤣 bende öyle iyi bişey yaparsa seviyorum en ufak kötülüğünde nefret bence çoğu gelin öyledir
Bibebek_ SweetMom__ itiraf ediyorum her şeyin altında ezilebilecek bir kişiliğim olduğunu ve bunu kullanan insanları çok sonra fark ettim.
delirmeceler agzimizintadikacmasin tamam kahvede bende dünyanın yanışını beraber izliyelim kapıp sandalyeni gel 😊
tosbikanne1994 BabyBerry cozmedigimi nerden biliyorsun herşeyi eleştirmeye ant içtin herhalde biraz pozitif yorumlar atmaya ne dersin😊
BabyBerry tosbikanne1994 evet çözmüşsün aşıyı bahane göstermek bütün soruna çözüm bulmuşsunuz 😂 destek almak demek gayet pozitif bir yaklaşım. Bu arada ablacımı sarkastik anlamda kullandım 😂
agzimizintadikacmasin nehirsude0 burdaki çoğuna karşı tepkim profilimden anlaşılmıyor mu gül cemalin🤣🤣
Simsimy SweetMom__ İtiraf ediyorum ki güven problemlerim var. Terk edilmektende korkuyorum :) Ama bunlarıda gururum yüzünden asla dışa yansıtmıyorum.
SweetMom__ Simsimy İtiraf ediyorum ki güven problemlerim var. Terk edilmektende korkuyorum :) Ama bunlarıda gururum yüzünden asla dışa yansıtmıyorum Güven sorunları yaşadığın için mi etrafındakileri kandırıyorsun:)
tosbikanne1994 BabyBerry aşıyı yan etki olarak görüyorum ama çözüm bulmak bizim deliligimiz ama asi konusunda iyi bakamicam
drkrd SweetMom__ itiraf edeyim ki bebek bakmak çok zormuş hayatım bitmiş gibi hissediyorum ve bitti de 🥺
hfsgltn Bazen çok yanliz kalmak istiyorum hiç kimseyle konuşmayıp uyumak kafamı toparlamak oturup ağlamak istiyorum