Grupyildizi Bendede vardi cok kotuydu yagli baharatli gemiyorum sikayetim olmuyor ama eczanelerde ozel ilaclari var cnm antibiyotik ve mide koryucu hic ise yaramiyor mide koruyucu zaten zararliymis mide asidini yok ediyormus ben kullanmadim
annediyebiri Grupyildizi eczanede özel ilaç dediğin hangisi acaba canım adını biliyor musun bana iki tane antibiyotik ve bir tane mide koruyucu verdi o koruyucu içmezsem ben sürekli kusuyorum gastrit olmuş iltihap kusturuyor. Bana antibiyotik içince pek işe yaramıyor dediler zaten bakteri iyice direnç kazanıyormuş. Bir umut ilaç içiyorum
puskulinthehouse Sonqulklnc bu gerçekten işe yarıyorsa ben de denemek istiyorum. Yıllar sonra geçen sene tekrar bende de çıktı. Antibiyotik kullandım ama geçti mi geçmedi mi bişey demedi doktor
Sonqulklnc puskulinthehouse canim vala bende ise yaradi elhamdülillah çok şükür.antibiyotikleri bn kullanmistim bagirsaklarim mahvoldu uzunca sure kabızlık cektim.sonra bu kurle gecti cok şükür yaa
Sonqulklnc puskulinthehouse cnm var olup olmadığını çok kolay ogreniliyor.hastanede gaite ver pozitif cikarsa var negatif cikarsa yok.sn bile e nabizdan ogrenebilirsin
puskulinthehouse Sonqulklnc başka bir gastro doktoruna gittim tedaviden sonrs oda bana 4 hafta boyunca hiç mide koruyucu kullanmaman gerekir test etmemiz için dedi bakamadık valla
annediyebiri puskulinthehouse benim gittiğim doktor 14 gün antibiyotik kullan 1.5 ay mide koruyucu kullan 2 hafta kullanma test yaptır dedi. Baktırın bence benim bağırsaga bile zarar veriyor şiddetli karın ağrısı yaşıyorum ince bagırsagımda bile iltihap olmuş ağrılar çok kötü oluyor. İlerlemiş hani benim öncesinde bu şikayetlerim olduğunda çaylarla iyi oluyordum karın ağrım olmayınca yediğime dikkat ediyordum geçiyordu
Sonqulklnc puskulinthehouse evet dogru bende birakmistim mide koruyuculari.gerci tum kullandigim ilaclari biraktim.dogala yoneldim.sonra test icin gittim
annediyebiri Sonqulklnc Allah razı olsun ilaçları 7 gün mü kullanmıştınız benim durumumda onu gösteriyor sanki bugün 7. Gün ama hala midem bulanıyor kusmamak için uzanıyorum ayağa kalkınca kusma geliyor. 14 gün kullanacağım ilaçları ama hiç mi fayda etmez bilemedim benim karnım ağrıyor birde sizde de oluyor muydu ibs dedi doktor ama bakteride çıktı o sebep oluyormuş galiba
Grupyildizi annediyebiri siz onlara soyleyin onlar size verir antibiyotik degil kudret narli ilac falan veriyor yada toz veriyor suda eriyen mide icin birde internetten arastir dogal icerikli olan bactolac var oda geciriyormus bende ondan alicam nasip olmadi bi probiyotik bakteriyide olduruyormus birde momordica die kudret narli ilac var hepsini arastir al benim yogunluk gectigi icin umursamiyorum ama bactolac alicam bende
puskulinthehouse annediyebiri mutlaka baktırmam lazım evet olmadı başka doktora gidip test yaptırayım biraz zaman geçince
wish60995 annediyebiri belirtileriniz neydi acaba bende de mide yanması var yutkunma güçlüğü var göğsümde ağrı da oluyor reflü mü heliko mu anlamdım bugün ishal de başladı
annediyebiri wish60995 mide bulantısı kusmamak için kendimi tutuyordum çünkü 7 kilo verdim geğirme geliyordu sürekli birde karın ağrısı çok feci bi ağrı oluyor ishal oluyordum huzursuz bağırsak sendromu dedi doktor mide bulantısı geğirme ile birlikte bağırsak da hareketleniyor
sadeturkkahvesi11 annediyebiri aynı yollardan geçtim yerlerde ağlardım mide gazından ağrısından denemediğim şey kalmadı bana kudret narı bile fayda etmedi. Boşuna vücuduna antibiyotik sokma hiç etkisi yok İbrahim Saraçoğlunun brokoli kürünü uygula propolis kullan aynı zamanda ve diyetine dikkat et ben kürü aralıklarla tekrarladım artık yok denecek kadar az şikayetlerim şükür
annediyebiri sadeturkkahvesi11 işe yaramıyor sanki 7 gün oldu hala kötüyüm günde 5 tane antibiyotik 2 tane mide koruyucu içmeme rağmen halen bulantı geğirme geliyor. Yukarda birisi kudret narlı propolis tavsiye etmiş ondan mı bahsediyorsunuz yoksa tek damla şeklinde olan propolis mi? Diyetinizde ne yemiyordunuz bana hiç Diyet falan demedi doktor ilaçları yazdığı bi kağıt verdi reflü içinde yasaklı gıdaları verdi
sema_068 sadeturkkahvesi11 brokoli yemeden sadece suyunu içsek işe yarar mı ki? Benim oğlum 8 aylık. Acayip mide gazı var. Su bile içse sancı yapıyor fark ediyorum. Çocuk doktoru ailede mide problemleri var mı diye sordu. Var da zaten. Helikopter isimli bir bakteri muhtemelen sebebi dedi. Biyopsi hariç kan da ya da kakada kesin sonuç vermez dedi. Şu an ek gıda alıyor brokoli de denedim ama yemiyor haşlanmış halini huylanıyor
saripapatyam2 annediyebiri evet bende geçirdim bu hastalığı tedavi sırasında antibiyotikler baya bi etkiliyor mideyi ve vücudu malesef..bende daha kötü olcam gibi hissettim ama ilaçlarımı düzenli kullanıp diyetime dikkat ettim ilaçlar bittikten sonrada 1 ay süre kullanılacak şekilde mide koruyucu verdi çok şükür ondan sonra iyileştim zaten
annediyebiri saripapatyam2 inşallah bende iyi olurum kaç gün kullandınız bugün 7 gün oldu benim hala şikayetlerim devam ediyor 14 gün kullanacağım ancak bakıyorum halime hala aynıyım ilaçlar işe yaramıyor gibi hissediyorum
wish60995 annediyebiri bende de srrkli geğirme var mide yanması ağrı değil ama bakalım geçmzse gidcem doktra
sadeturkkahvesi11 annediyebiri damla şeklinde propolis ve brokoli kürü uyguladım aralıklarla üç kere yaptım ben hemen sonuç vermiyor bence denemeye devam edin ben o şekilde rahatladım. Diyet olarakta kendiniz bilirsiniz dokunan şeyleri acı baharat salça domates asitli şeyler vs
saripapatyam2 annediyebiri hatırlamıyorum kaç gündü ama ilaçlar bitene kadar kullandım ilaç kullandığım sürece şikayetlerim devam etti midem ağrıdı diyet yemekleri yendiğim için kilo verdim .. bi kaç tane antibiyotik kolay değil ağır geliyor insana ilaçlar bitince rahatlarsınız.. dediğim gibi bi sürede mide korucuyu kullandım daha sonda tamamen iyileştim şükür
annediyebiri wish60995 sabahları aç karnına yarım parmak kadar zencefil rendeleyip mesela bir tatlı kaşığı zencefil suyu çıkar onu suyla karıştırıp için çok faydalıymış doğal mide koruyucu diyorlar ben antibiyotik içtiğim için şimdi içmiyorum ama bitince içeceğim ilaç yerine bana iyi geliyordu