anne_yiz canim ilac tedavisi hic bi ise yaramadi bende.bu yüzden dogal yollara basvurdum Saraçoğlu nun kurunu yaptim 1 ay boyunca. Şöyle ki kaynayan yarım litre suyun içine brokoliyi at. Hafif ateşte en fazla 4-5 dakika haşla.ve ılıdıktan sonra süz.Brokoli suyunu içtikten ve brokolileri yedikten sonra 20 dakika su hariç herhangi birşey yeme.bunu gunde 3 kez yapicaksin.inan ki onun suyunu icerken bile rahatlama geliyor. Bunun yaninda bn kudret narli propolis kullandim balen den aldim aktardan. Her yedi günlük uygulamanın sonunda üç gün ara vericeksin.Toplam uygulama zamanı 21 gün olmalı (üç günlük aralar hariç). Ama soyle ki 21 gunun sonunda bn hala hafif bi yanma hissediyordum ki zaten kür de diyorki hala şikayetin varsa 1 hafta daha devam et diye yine yaptim uzattim yani.sonrasinda randevu aldim gaita dan baktirdim bitmisti kurtulmustum.ama hic bi ogununde atlamamalisin çok önemli. Oldugum zamanlar hatirliyorumda resmen hayatim zindan olmustu hep midem agriyordu ve yaniyordu bulaniyordu.Allahim inşallah sanada sifa verir brokoli yle