Usnac1995 Cicektebenimcicekligunlerde Ayakları pedala tam gelmiyor ama bunu 10 aylık falan bile kullananlar . Zaten bizim kontrolümüzde çocuk sadece duruyor, ayak basma yeri var . Uyku konusu sıkıntı, ben uyku saatinde çıkmam onunla
Berilsmom13 annesininkurabiyesi arabayla alıp gitmedik hiç canım park falan evime yakın o yüzden onu bilmem ama bence sığmaz. Ancak yengesi vs çıkarsa belki ama zor.
annesininkurabiyesi Busraata33 ne zaman dışarı çıksak hep bisikletlere koşuyor . Almak şart oldu 😄 belki kendi bisikleti olursa hevesi geçer
annesininkurabiyesi Esraqq çıkıp tekrar takılıyor mu peki kolayca. Çünkü bir yerlere giderken götürürüz diye düşündüm
annesininkurabiyesi cicekannesi12 bende keçiörendeyim. Japon pazarı var onun altında demi bu bücürük 😊
Balkupu1 annesininkurabiyesi bende urunun sarı remkli olani var belki 3 yasa 4 defa kullandik heryere esimle arabayla gittimiz için satmayi dusunuyorum ilgilenirseniz
Balkupu1 annesininkurabiyesi kargo isi urun boyutu buyuk oldugu icin sorun yaratabilir kutusu yok cunku elimde kusura bakmayin