ubeydmom annesininkurabiyesi ayy Bnde almak istiyorum çok tatlı oğlumla gezerim die kullanışlı mı acaba kullananlar yazarsa sevinirim
Usnac1995 annesininkurabiyesi Benim oğlum çok seviyor, bunun pandalı olanı var. Kesinlikle alın derim, park , pazar, market için kurtarıcı. Şuan 18 aylık oğlum, 12 aydan beri kullanıyoruz
Usnac1995 annesininkurabiyesi bizim aracın bagajına sığıyor, arabanın modeline göre değişir bence yani
Cicektebenimcicekligunlerde Usnac1995 canım uykusu gelince falan nasıl oluyor bunda 18 ay küçük degil mi ayağı pedallara denk geliyor mu?
Minikaslanannesi annesininkurabiyesi bizde var oğlum çok sveiyor .Bizim tek sıkıntımız evimiz de asansör yok.3.katta oturuyoruz indirmek zor oluyor ama evde bile vakit geçiriyor
Usnac1995 Cicektebenimcicekligunlerde Ayakları pedala tam gelmiyor ama bunu 10 aylık falan bile kullananlar . Zaten bizim kontrolümüzde çocuk sadece duruyor, ayak basma yeri var . Uyku konusu sıkıntı, ben uyku saatinde çıkmam onunla
Babeshark Canım bende çok araştırdım buna para vermektense kapanan küçücük olan bir model var Doona diye onun muadilini aldım hem bizim kontrol ettiğimiz bölüm çıkıyor ilerde sadece bisiklet oluyor aralarında da pek bir fiyat farkı yok bununla
Babeshark  https://www.beymen.com/p_doona-ozel-koleksiyon-liki-trike-tek-parca-katlanir-3-tekerlekli-bebek-bisikleti_1138553
Babeshark Muadil olanı aldım buna 27 bin vermek delilik 😂 aynısı sadece üzerinde marka etiketi yok arkasındaki çantaya kadar aynı
cicekannesi12 annesininkurabiyesi yaa bizde daha dün aldık bunun pembesini. Kızımda her gördüğünde ağlıyordu aldık bizde. Ama fiyatı pahalı geldi bana. Biz Ankara Keçiörende BÜCÜRÜK DİYE BİR MAGZADAN 1590 TL ye aldık☺️
annesininkurabiyesi cicekannesi12 bende keçiörendeyim. Japon pazarı var onun altında demi bu bücürük 😊
Simsimy Babeshark Muadil olanının linki var mı? Merak ettimde :) Biz kendimiz almadık abim hediye etmişti. Ben Globber düşünüyordum aslında.
Esraqq annesininkurabiyesi 1 hafta önce aldım oğluma aynısını. Bizimkide bisiklet delisiydi. Bebek arabası sevmiyor. 22 aylık oğlum bayılarak biniyor üzerinden inmek istemiyor. Ağır değil öncelikle onu söyleyim kullanışı gayet rahat. Ama arabaya sığma konusunda bişey diyemeyeceğim belki üst tentesini ve sizin koordine ettiğiniz yeri çıkardığınız da sığar. Ben denemedim. Bütün haliyle sığacağını çok düşünmüyorum küçük bişey değil çünkü..
annesininkurabiyesi Esraqq çıkıp tekrar takılıyor mu peki kolayca. Çünkü bir yerlere giderken götürürüz diye düşündüm