Kalbim_21 efeumay Benim gizlilik kararı var cnm e nabız danda bakamıyorum maalesef sağlık ocağına misafir olarak bakıyorlar
efeumay Kalbim_21 ay bebişi benim diye yazmış olmam 😂 geçen gittiğinde ultrason için birşey dedi mi peki
Aysusen Kalbim_21 baş edemiyorum ağlama nöbetleri belirli saatler arasında. Samsun’da dr buldum çocuk dr o iyi geldi açıkçası verdiği ilaçlar az da olsa rahatlattı en azından ağlama nöbeti geçirmiyo öyle söylim iki saat ağlıyo sabah akşam sesi kısıldı yavrumun.
Kalbim_21 Aysusen İyi cnm iyi olduysa bebeğin ben artık bir şey kulanmıcam öyle daha rahat oluyor ilaçların faydası yok
buglemannesi Kalbim_21 benim kızımda 1ay 15 günlük bi çok damla kullandik kızım kolik bebek ve gündüz uykusu sıfırdı sürekli ağlama krizlerine giriyordu dün sab simplex damla aldık hem gazını rahat çıkarıyor hemde düzenli uyuyor dünden beri
Kalbim_21 buglemannesi Aynıyız cnm bizde 1 ay 15 günlüğüz ben artık hiç bir damla kulanmıcam damlalar daha çok mahfediyor
gizemm01 buglemannesi bende ne yapacamı şaştım gündüz uykusu yok resmen. Yatağına koyduğum an uyanıyor. Kucakta uyuyor sadece. Akşam ama yatağında uyuyor. Neden böyle bilmiyorum napacam bilmiyorum
buglemannesi gizemm01 benim kızımda gündüz hiç uyumaz akşam hep düzenli uyurdu ilk günden beri, dün damlayı kullandım uyku yaptı baya uyudu bu sefer gece uyumadı bırakın gündüz uyumasin geceden iyidir
vatanseverr gizemm01 bizde aynı durumdayız sabah 9 akşam 11 hiç uyumuyor resmen tilki uykusunda bıraktığım an uyanıyor kucağımda duruyor sadece 11 den sonra yatağında uyuyor anlamadım ne yapacağımı şaşırdım artık
Deletedmom_119 Kızlar bebişleriniz gündüz kaç saat uyanık kalabiliyor? Bide emzirirken altta kalan koku dışsrı doğru mu alıyorsunuz içeri doğru mu alıyorsunuz ?
Kalbim_21 Deletedmom_119 Gündüzleri toplam üç yada iki saat uyur fazla uyumaz hep ağlar diğer sorunu anlamadım cnm
efeumay Deletedmom_119 biz hep yatarak emiyoruz boğaza kaçırma çok fazla bizde ama mecbur kalıp oturursam bende belime alıyorum kolunu yoksa bende oda rahat edemiyor