gizemm01 metembat bende kullanıyorum 17 günden sonra başladım kullanmaya ama sevmedi. En fazla 15-20 dk duruyor üzerinde ağlıyor keşke sevse oyalansa
Deletedmom_119 metembat maşallah 40ınız çıkmış sizin 🧿 metembat geçer bence ilk 6 ay böyle şeyler görülmesi çok normalmiş
metembat Deletedmom_119 ilk 6 ay normal ama iste çocuğu öyle görünce huzursuz hissettim hala gördükçe sinir oluyorum o beneklere😔
metembat gizemm01 avene xeracalm önerdi ama biz bulamadık onu burda maalesef la roche posay lipikar baume diye bir balsam var onu alalım mı diye sorduk olur dedi onu kullanıyoruz😊😊
Kalbim_21 efeumay Evet maalesef cnm ya çok merak ediyordum biran önce sonuçları öğrenmek istiyorum içim rahat eminim birşey yok ama yinede görmek istiyorum
efeumay Kalbim_21 ay insan illa gözüyle görecek işte e nabızdan sağlık ocağına da gösterebilirsin istersen
Deletedmom_119 metembat insan dayanamıyor değil mi geçer inşallah canım sen doktorun dedği kremi kullan faydasını görürsün inşallah. Nasıl bişey kuruluk ve kızarıklık tarzında mı ?
Kalbim_21 efeumay Benim gizlilik kararı var cnm e nabız danda bakamıyorum maalesef sağlık ocağına misafir olarak bakıyorlar
efeumay Kalbim_21 ay bebişi benim diye yazmış olmam 😂 geçen gittiğinde ultrason için birşey dedi mi peki