Deletedmom_119 metembat yaa çok geçmiş olsun egzema değildir belki bi doktora götürseydin bazen kızarıklıklar oluyorya öyle bişeydir belki
metembat Deletedmom_119 Doktora fotograf attım atopik ciltler için şampuan ve nemlendirici önerdi geçmezse alerjik olabileceğini söyledi inşallah alerjik değildir
Deletedmom_119 metembat maşallah 40ınız çıkmış sizin 🧿 metembat geçer bence ilk 6 ay böyle şeyler görülmesi çok normalmiş
Kalbim_21 NoyanAta_ Menemen kızartma hazır çorba ama mercimek değil kahvaltılık ben yiyorum gaz yapmıyorsa onu yemeye devam ediyorum sende öyle yap ye gaz yamıyorsa onu yemeye devam et cnm
gizemm01 metembat bende kullanıyorum 17 günden sonra başladım kullanmaya ama sevmedi. En fazla 15-20 dk duruyor üzerinde ağlıyor keşke sevse oyalansa
metembat Deletedmom_119 ilk 6 ay normal ama iste çocuğu öyle görünce huzursuz hissettim hala gördükçe sinir oluyorum o beneklere😔
metembat gizemm01 avene xeracalm önerdi ama biz bulamadık onu burda maalesef la roche posay lipikar baume diye bir balsam var onu alalım mı diye sorduk olur dedi onu kullanıyoruz😊😊
Kalbim_21 efeumay Evet maalesef cnm ya çok merak ediyordum biran önce sonuçları öğrenmek istiyorum içim rahat eminim birşey yok ama yinede görmek istiyorum
efeumay Kalbim_21 ay insan illa gözüyle görecek işte e nabızdan sağlık ocağına da gösterebilirsin istersen
Deletedmom_119 metembat insan dayanamıyor değil mi geçer inşallah canım sen doktorun dedği kremi kullan faydasını görürsün inşallah. Nasıl bişey kuruluk ve kızarıklık tarzında mı ?
Kalbim_21 efeumay Benim gizlilik kararı var cnm e nabız danda bakamıyorum maalesef sağlık ocağına misafir olarak bakıyorlar