sencokbiliyon suheyla92 hayır benim bebem aşırı hareketli. Kafası 2 saniye durmuyor yerinde. Bir sağa bakıyor bir sola bakıyor. Zaten sürekli kafalarımız tokuşuyor 😂😂 Nefret ediyor yüz üstü durmaktan. Doğduğundan beri hiç öyle kucağımda göğsümde filan uyuyamadı illa beşik.
Deletedmom_119 sencokbiliyon evet benim doktorumda aynısını söyledi sıcağa da alışsın istemiyorum ve sıcakta uyuyan bebek kolay uyanamazmış
Deletedmom_119 gizemm01 altını silmek için sürekli su mu kaynatıyorsunuz kaynatıp soğumasını mı bekliyorsunuz ben normal çeşme suyu kullanıyordum
gizemm01 Deletedmom_119 kaynamaya bırakıyorum hafif sıcakladığı an alıyorum. Isıtıyorum suyu diyelim. Çeşme suyu burda soğuk.
Kalbim_21 efeumay Kız bugün Sabah saat altıda kaktı ikindi 5 te yatı beş dk uyuyor kalkıp ağlıyor görsen gözyaşları bile dökülüyor korkuyorum ya gerçekten kızımı böyle görünce içim parçalanıyor bı daha d vitamininide vermicem zaten verdiğim zaman çok kötü oluyor
efeumay Ya kızlar bebeklerle ilgili değil ama lohusa zamanınızda sizide böyle birden sinir boğuyor muydu bugün anlamadığım şekilde bi sinirim var benim😢 çocuklara yansımıyor ama eşim kızdı en son ne bu surat böyle diye sizde de oldu mu
Kalbim_21 efeumay Banada öyle oluyordu eşim sen çıldırmışsın bu ne ben artık seni tanımıyorum diyordu lohusalıktan çıktığım gibi ne sinir ne bişey ilk günkü gibi olduk resmen tartışma falan biti çocuk stresi yorgunluk falan derken öyle oluyor bizede
efeumay Kalbim_21 ya işte tahminimce bizimde ondandı da ben bi saflık yapıp mercimek çorbası içtim bugün gün boyu bizimde sıfır uykuyla geçti damla masaj fayda etmedi
efeumay Kalbim_21 bilmiyorum acaba ondan mı benimde ya bide oğlumun gösterileri var arkadaşlarının doğum günü o bu derken onları da stres yaptım galiba nasıl yetiştircem diye
uykusuzluklarinanasi ferkush bize biogaia demişlerdi aldık daha kötü yaptı. sap simplex kullanıyoruz çok şükür azaldı gazı tabii her bebek farklı umarım sizinde işinize yarar genelde iyi yorumları var
nyzh Kalbim_21 saatlerdir ağlıyodu şimdi uyutabildim kıvranıyo resmen almadığım damla kalmadı bide mama kabız yaptı arabayla gezdiriyoruz yada kucağım da evde dolaştırıyorum anca öyle sakinleşyo
Kalbim_21 nyzh Ayy çok zor ya ben Damlaları azaltım kızım sanki rahatladı gaz konusunda bizim d vitamininide kötü yapıyor galiba inşallah bu süreçte geçer
nyzh Kalbim_21 d vitamininden bende şüpheleniyorum onu verdiğim zaman kötü oluyo gibi geliyo vermesem de olmaz sanırım