Kalbim_21 sencokbiliyon Ayy bende arada kucağıma yanıma koyuyorum ama şuan kendileri sarılamaz cnm ben iki kolunu tutup sarılıyormuş gibi yapıyorum 🥰 ama çok güzel bir duygu zaman gelir sarılmadan uyumuyor ne yapacaz diye yardım dilicez
sencokbiliyon Kızlar alakası var mı bilmiyorum, d vitaminini 2 gündür vermiyorum. Ya inanılmaz rahat geçiyor. Bu bir tesadüf olabilir mi? 3 günde bir vereceğim. Ocean marka aldım. Olabildiğince güneşe çıkarayım çocuğu balkona felan. Bide böyle deniyim bakalım
Kalbim_21 sencokbiliyon Bende d vitamini verdiğim zaman daha çok huysuzlaştı sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum bı daha kulanmıcam galiba yada doktora sorayım öyle değiştireyim verdiğim zaman uyku Falan kalmıyor hep ağlıyor
efeumay Kalbim_21 annem bizde hala canım e babam da geliyor teyze de var bunlar olunca kayınvalide de var e artık yavaş yavaş gelen giden çoğalıyor anlayacağın mahvolduk bu hafta kızla
efeumay @anonim96 @Kalbim_21 iki markayı da kullandım gerçekten d vitamini yapıyor galiba ya şimdi düşünüyorum oğlumda kolikti galiba bu damlalar yüzünden oldu çocuğum Salı günü kontrole gittiğimizde konuşağım doktoruyla varsa başka damla onu bari alalım
Kalbim_21 efeumay Bende yarın doktoruma soylicem bana başka versin olmasa kulanmıcam çocuğu mahfeti kızım beş dk uyuyor kalkıyor kullandığım zaman
Deletedmom_119 sencokbiliyon bende öyle 😂 bizimki baştan sevmedi eldiven şapka falan. Bebde bebekler üşür diye hep kalın kalın şeyler almıştım havalarda ısınnaya başladı kısa kola çabuk geçeriz heralde
sencokbiliyon Deletedmom_119 evet evet ben de aynı senin gibi hep uzun kollu şeyler almıştım. Bilemedim ki sıcağın bu kadar etkileyeceğini. Şimdi banyo yaptırdım. Yine tek kat giydirdim yatırdım bakalım 😊 ya zaten bazı geceler huysuzlanıyordu. Karnı tok gazı yok bezi temiz. Derdini anlamıyordum. Demek ki sıcaklıyormuş işte. Ayrıca o isilikler de batarmış. Acıtırmış. Bide doktorumuz, çocuklar soğuktan değil sıcaktan hasta olur asıl demişti.
Deletedmom_119 suheyla92 1 aylıkken yatarak emzirebiliyor muyuz nasıl emziriyoruz acaba bende öyle emzirmek istiyorum ezer miyim diye korkuyorum
suheyla92 Deletedmom_119 yan yatin altta kalan memeyi vereceksiniz ustte kalani degil. Bebegin agzi memeye gelecek sekilde yanınıza yatirip sırtına destek koyun yan dursun diye sonra memeyi verin agzina ama gogsunuz küçükse yetismeyebilir yetissin diye cok dibinize sokmaniz gerekirse nefessiz kalabilir. Benim gogsum buyuk aramizda mesafe varken meme agzina yetisiyor o yuzden icim rahat dikkatli olun
gizemm01 sencokbiliyon bende alttan kolsuz atlet üstüne alt üst takım giydiriyorum ayağına çorap giydiriyorum. Üstüne battaniye örtüyorum. Fazla mı yapıyorum acaba. Oda sıcaklığımız 24
suheyla92 gizemm01 ben de oyle yapiyorum bizim oda da 23 24 derece. Ama koltukatindan asagiyi ortuyorum kollari acikta kalmazsa oynatip battaniyeyi yuzune çekiyor diye bu sefer de elleri soguk kaliyor
sencokbiliyon gizemm01 bence gayet ideal. Ama atlet pamuklu ve ince olsun. 50 günde denemediğim yol kalmadı. En sonunda bebeği giysilerinden arındırıp rahatladım 😂😂bide sık sık göğsünü kontrol ediyorum. Üşüdükleri oradan belli oluyor. Elliyorum sıcacık, tek kata devam 😂
Deletedmom_119 suheyla92 tamam çok teşekkür ederim yarım saatlik bi leyif yapayım öyle böyle belim kopuyor 😂
suheyla92 sencokbiliyon uykusu varken ama gaz sancisinsan uyuyamazken oyle ustume yüzüstü yatiriyorum iyi geliyor sicakligim karnina galiba. Sizinki durmuyor mu
sencokbiliyon suheyla92 hayır benim bebem aşırı hareketli. Kafası 2 saniye durmuyor yerinde. Bir sağa bakıyor bir sola bakıyor. Zaten sürekli kafalarımız tokuşuyor 😂😂 Nefret ediyor yüz üstü durmaktan. Doğduğundan beri hiç öyle kucağımda göğsümde filan uyuyamadı illa beşik.
Deletedmom_119 sencokbiliyon evet benim doktorumda aynısını söyledi sıcağa da alışsın istemiyorum ve sıcakta uyuyan bebek kolay uyanamazmış
iremceylin gizemm01 ben sabah yapiyorum bir kutu en az 3 gün gidiyor. Her defasinda islatip yapmıyorum.