efeumay Kalbim_21 oğlum iyide kızın gazı fena bu iki gündür uykular haram oldu resmen küçük hanım kucakta uyumaya başladı sancıdan 😢 sizde durum nasıl?
Kalbim_21 efeumay Ayy iyi iyi oğlana kötüleşti sandım anam kucağa alıstırma kız beşikte sala benim ki uyuyor kaç gündür nazar değmesin 🧿 inşallah öyle devam eder
efeumay Kalbim_21 aman nazar değmesin benim öyle bi şansım da kalmadı abisi babası uzun ara sonra olunca indirmedi kucaktan hiç sağolsunlar zorlanıyoruz artık biz 😢 hatta ayın 17sinde kontrol var beklemeden yarın gitsem mi diyorum
gubo Bennureyla evime ilk kez geldikleri için güzel ağırlamak istediğim için yapıyorum yoksa sizin dediğiniz gibi kendileri yapıp yesinler
gubo Kalbim_21 bende yapıp kaldırdım poğaça falan yaptım da az bir yaprağım kalmıştı baktım bozulacak gibi bozulmadan sarıyım dedim
efeumay Kalbim_21 aylık kontrolü var ay bilmiyorum zaten kalp çarpıntısından oldum ben ateş ölçer bozuk çıktı bizim bebişin ateşi 38 çıktı doktorunu falan aradık sonra bir daha ölçtük 36 ay mahvoldum ya gaz sancısı sürekli sıkrınması sıcaklıyor bide
tgb11 aysima2944 merhaba benim oglum da oyle yapiyodu saglik ocagindaki hemsire oyle yaptigi zaman gazi geliyo olabilir omzunuza alip gazını cikarin demişti gercekten de yapinca oyle oldugunu anladim siz de deneyebilirsiniz
Kalbim_21 gubo Evet burası çok güzel doğasıyla iç açıcı yaylaları olsun falan çok güzel tam gezmelik yer ama küçük bı yer
tgb11 Bugun tam 40 gunluk olduk 🥰 2 gundur gunduz gece uykularımız cok guzeldi bugun bozuldu malesef nazar mi degdi anlamadim :( 3 saattir emziriyorum desem yeridir. Uyuyo yatagina koyuyorum uyaniyo agliyo yine emziriyorum resmen döngü oldu :(
Kalbim_21 tgb11 Uykusuna tam geçiş yapamadığı için bence benim kızda öyle yapıyordu tam uykusuna dalınca bırakıyor agzına memeyi koyup uytma bence yoksa alışır
Senizinc Kalbim_21 benim oğlum 2 aylık anne sütüyle besleniyor çişten cok kaka yapıyor çişi cok az beslenmesine kafam takılıyor sütüm yetiyomudur
Kalbim_21 Senizinc Doyuyordur cnm doymasa hep ağlardı sütun yetmezse az gelseydi elini agzına alırdı memeni arardı öyle yapıyorsa yetmiyordur