aysima2944 Merabalar benim bebeğim 24 günlük iki üç gündür emerken memeyi ağzıyla sunduruyo bazen kafasını geri çekip sonra tekrar memeye yapisiyo bir türlü aktif emziremiyorum neden sizce kizlar
gubo aysima2944 canım o ara ara olur göğüs ucunu tam kavradığından emin ol benim kızım genellikle sinirlendiğinde öyle yapıyor ona dikkat et sakin mi değil mi diye
tgb11 aysima2944 merhaba benim oglum da oyle yapiyodu saglik ocagindaki hemsire oyle yaptigi zaman gazi geliyo olabilir omzunuza alip gazını cikarin demişti gercekten de yapinca oyle oldugunu anladim siz de deneyebilirsiniz
aysima2944 gubo kavrıyor da aslında alt çenesi hareket halinde ama uykuya dalma problemi yaşıyor genellikle uykusu yoğun ve dalamiyorsa bu şekilde yapıyor sanki. Acaba meme reddi olur mu diye korkuyorum. En fazla yedi dk emiyo cunki
gubo Kalbim_21 kızımı uyuttum kahvaltımı yaptım mutfağı toplayıp yaprak sarması yapıcam inşallah bebek görmeye misafirler gelmeye başlıyor yavaştan onlara ön hazırlık yapıyorum
Kalbim_21 gubo Bende uyutum evi toparladım banyo tuvalet yıkadım sonra çığlık atı tekrar koşarak yanına geldim ama kahvaltı yapmadım daha izin vermiyor bebe
Kalbim_21 sadiyekrn7 Hepsi öyle cnm bu yılkı bebelere ne oluyor anlamadım valla bı tanede sakın cıkmazmı ve 🥰
gubo Kalbim_21 ben en son sarma sarıcam demiştim ama çamaşır as mutfağı topla derken geri uyandı kızım sarma kaldı şimdilik
Kalbim_21 gubo Bebişle zor olur valla ben agzıma bi lokma bişey koyamıyorum kucakta gezdiriyorum şuan
Bennureyla gubo bebekli ev sonuçta sarma biraz sizin için fazla değil mi? Sarmalarını kendileri yapıp yesinler bence 🤣
gubo Kalbim_21 o da çok zor ya benimde oluyor bazen eşimin işten gelmesini bekliyorum yemek yemek için
Kalbim_21 gubo Ben doğum yapamadan önce bı tencere sarıp buzluğa kaldırmıştım gel. Yok zaten komsularımla bereber yiyoruz akraba falan yok bizde 🥰
gubo Bennureyla evime ilk kez geldikleri için güzel ağırlamak istediğim için yapıyorum yoksa sizin dediğiniz gibi kendileri yapıp yesinler
gubo Kalbim_21 bende yapıp kaldırdım poğaça falan yaptım da az bir yaprağım kalmıştı baktım bozulacak gibi bozulmadan sarıyım dedim
efeumay Kalbim_21 oğlum iyide kızın gazı fena bu iki gündür uykular haram oldu resmen küçük hanım kucakta uyumaya başladı sancıdan 😢 sizde durum nasıl?
Kalbim_21 efeumay Ayy iyi iyi oğlana kötüleşti sandım anam kucağa alıstırma kız beşikte sala benim ki uyuyor kaç gündür nazar değmesin 🧿 inşallah öyle devam eder
efeumay Kalbim_21 aman nazar değmesin benim öyle bi şansım da kalmadı abisi babası uzun ara sonra olunca indirmedi kucaktan hiç sağolsunlar zorlanıyoruz artık biz 😢 hatta ayın 17sinde kontrol var beklemeden yarın gitsem mi diyorum