uykusuzluklarinanasi koalamom dut ve inciri kaynatıp için bol bol ama şeker oranına dikkat edin lütfen eğer ki şekersiz içemem derseniz bir miktar koyabilirsiniz
uykusuzluklarinanasi koalamom bu arada siyah çay bebeklerde gaz yapar. eğer çok içmek isterseniz çok çok açık için onun haricinde uzak durmaya çalışın derim
gubo uykusuzluklarinanasi bebekten bebeğe değişebilir belki ama ben herşeyi yiyip içiyorum çok nadir gaz sorunu oluyor çayın da bebeklerde gaz yaptığını bilmiyordum açıkcası
gubo Kalbim_21 kızımı uyuttum kahvaltımı yaptım mutfağı toplayıp yaprak sarması yapıcam inşallah bebek görmeye misafirler gelmeye başlıyor yavaştan onlara ön hazırlık yapıyorum
efeumay Kalbim_21 oğlum iyide kızın gazı fena bu iki gündür uykular haram oldu resmen küçük hanım kucakta uyumaya başladı sancıdan 😢 sizde durum nasıl?
tugba1993 Kalbim_21 selammm benimde kızım 25 günlük. Gaz sancıları eşliğinde hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz 😂
sadiyekrn7 Kalbim_21 2 ay 21 günlük dünden beri 10 dk uyuyor kalkıyor gündüz uykusu hiç yok gece desen öyle gazı da çıkıyor nazar mı oldu noldu anlamadım
Kalbim_21 sadiyekrn7 Hepsi öyle cnm bu yılkı bebelere ne oluyor anlamadım valla bı tanede sakın cıkmazmı ve 🥰
aysima2944 Merabalar benim bebeğim 24 günlük iki üç gündür emerken memeyi ağzıyla sunduruyo bazen kafasını geri çekip sonra tekrar memeye yapisiyo bir türlü aktif emziremiyorum neden sizce kizlar
gubo aysima2944 canım o ara ara olur göğüs ucunu tam kavradığından emin ol benim kızım genellikle sinirlendiğinde öyle yapıyor ona dikkat et sakin mi değil mi diye
tgb11 aysima2944 merhaba benim oglum da oyle yapiyodu saglik ocagindaki hemsire oyle yaptigi zaman gazi geliyo olabilir omzunuza alip gazını cikarin demişti gercekten de yapinca oyle oldugunu anladim siz de deneyebilirsiniz
aysima2944 gubo kavrıyor da aslında alt çenesi hareket halinde ama uykuya dalma problemi yaşıyor genellikle uykusu yoğun ve dalamiyorsa bu şekilde yapıyor sanki. Acaba meme reddi olur mu diye korkuyorum. En fazla yedi dk emiyo cunki
Kalbim_21 gubo Bende uyutum evi toparladım banyo tuvalet yıkadım sonra çığlık atı tekrar koşarak yanına geldim ama kahvaltı yapmadım daha izin vermiyor bebe