gizemm01 buglemannesi bende ne yapacamı şaştım gündüz uykusu yok resmen. Yatağına koyduğum an uyanıyor. Kucakta uyuyor sadece. Akşam ama yatağında uyuyor. Neden böyle bilmiyorum napacam bilmiyorum
buglemannesi gizemm01 benim kızımda gündüz hiç uyumaz akşam hep düzenli uyurdu ilk günden beri, dün damlayı kullandım uyku yaptı baya uyudu bu sefer gece uyumadı bırakın gündüz uyumasin geceden iyidir
vatanseverr gizemm01 bizde aynı durumdayız sabah 9 akşam 11 hiç uyumuyor resmen tilki uykusunda bıraktığım an uyanıyor kucağımda duruyor sadece 11 den sonra yatağında uyuyor anlamadım ne yapacağımı şaşırdım artık
Deletedmom_119 Kızlar bebişleriniz gündüz kaç saat uyanık kalabiliyor? Bide emzirirken altta kalan koku dışsrı doğru mu alıyorsunuz içeri doğru mu alıyorsunuz ?
Kalbim_21 Deletedmom_119 Gündüzleri toplam üç yada iki saat uyur fazla uyumaz hep ağlar diğer sorunu anlamadım cnm
efeumay Deletedmom_119 biz hep yatarak emiyoruz boğaza kaçırma çok fazla bizde ama mecbur kalıp oturursam bende belime alıyorum kolunu yoksa bende oda rahat edemiyor
Deletedmom_119 Kalbim_21 bebişi emzirirken bi kolu altta kalıyorya onu göğsünüzün altına doğru mu alıyorsunuz yoksa belinize doğru mu ? Bugün fark etmemişim altta kalan eli bükülmüşte
Kalbim_21 Deletedmom_119 Ben belime doğru alıyorum öyle daha iyi emiyor rahat rahat kolu göğsümun altında kalınca kendini top gibi topluyor bende rahat rahat veremiyorum
Deletedmom_119 gizemm01 gece emzirme sürelerini uzattınız mı peki kaç saate kadar bekliyor doktorumuz artık süreyi uzatın dedi size de öyle dediler mi
gizemm01 buglemannesi damla da kullanıyoruz. Gece de ilk yatışında 3 ile 4 saat arası uyur uyanır emer bidaha yatar oda 1-1,5 saat uyur daha da yatmaz
gizemm01 Deletedmom_119 yok uzat demedi bana ama zaten uzun emiyor. 1 saat emer her emmede ama gece kısa emiyor uykudan uyanıyor emip bidaha uyuyor